2:1
(1:0)
74. D. Babka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" díky těsné výhře nad Borovany stále drží krok s čelem tabulky


Branky


14

Rezerva Lokomotivy ČB zatím úspěšně sbírá body do tabulky zápas od zápasu a naposledy prohrála ve 2. kole podzimní části OP, což bylo její doposud jediné bezbodové utkání. Borovany na tom jsou naopak mnohem hůř a jedinou podzimní výhru získaly kontumací utkání proti Olešníku "B"/Temelínu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili vedoucí gól těsně před odchodem do šaten

Už ve 2. minutě se domácí dostali k prvnímu nebezpečnému zakončení ze strany, ale hostující brankář J. Svoboda si se střelou poradil. V 5. minutě se do velké šance dostali i borovanští. D. Babka po straně utekl a krásně předložil míč na zlatém podnosu druhému útočníkovi D. Svobodovi, ale ten si s šancí nedokázal poradit, když se mu balón zamotal mezi nohama. Poté začala přebírat otěže zápasu domácí Lokomotiva ČB. Vypracovala si několik nebezpečných šancí, ale hosty dlouho držel svými výkony brankář J. Svoboda. To se mu dařilo pouze do 42. minuty, kdy domácí ze strany asi z 30 metrů zahrávali trestný kop a přesný centr nasměroval hlavou do šibenice domácí hráč Pavel Kříž - 1:0.

Druhý poločas byl ve skóre vyrovnaný, což Lokomotivě stačilo k zisku 3 bodů

Druhý poločas začal dalšími šancemi domácích fotbalistů, ale jediná z mnoha se ujala až v 59. minutě. Domácí hráči se dostali do rychlého protiútoku, kterému dobře zabránil brankář J. Svoboda svým vyběhnutím za hranici pokutového území, kde musel zahrát hlavou a odvrátil míč zpět do pole. Bohužel pro hosty se k němu jako první dostal domácí kapitán Jiří Weinreb, kterému se úspěšně podařilo z 25 metrů přelobovat vyběhnuvšího brankáře a trefit prázdnou bránu - 2:0. Za další čtvrt hodiny se přeci jen podařilo hostům snížit, když v 74. minutě pěknou individuální akci zpoza vápna střelou přesně do šibenice zakončil David Babka - 2:1. Po téhle brance začali být nebezpečnější také hostující fotbalisté a tlačili se za vyrovnáním. Asi v 84. minutě se také dopracovali k jedné z posledních možností srovnat stav zápasu, když se P. Langer dostal k zakončení ve vápně, ale domácího gólmana R. Štěpánka neprostřelil.



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil a Miloslav Langer ( trenéři ): Dnes jsme čekali na dva klíčové hráče, kteří bohužel nedorazili. Musíme uznat, že domácí Lokotka byla lepší po všech směrech. Tentokrát nás neskutečně podržel náš brankář Pepa Svoboda, který chytil minimálně pět gólovek soupeře, takže jeho výkon byl opravdu vynikající. Další hráči, kteří svými výkony nezklamali, byli určitě Míra Račák, Petr Langer, Bóža Němec a David Babka.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - J. Weinreb [-] , P. Kříž [-] , P. Fantyš [-] , S. Hlavinka [-] , M. Volák [-] , R. Fošum [-] , A. Fošum [-] , J. Kuchař [-] , J. Janů [-] , O. Hladík [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - M. Račák [-] , F. Faktor [-] , M. Račák [-] , D. Babka [-] , P. Langer [-] , D. Svoboda [-] , S. Brůha [-] , M. Blažek [-] , P. Tůma [-] , B. Němec [-]

Hráči zápasu: J. Weinreb - J. Svoboda .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - SAHAN Štěpán (N), VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Lokotka má šikovné kluky a jsem zvědav, jak si poradí v tomto zápase, protože přivezla nečekaně 3 body z D. Vody. Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích