Ve šlágru kola si Borek poradil s Dobrou Vodou


Branky


15

Ve šlágru 7.kola OP hostil druhý FK Borek třetí tým tabulky SK Dobrou Vodu. Byl to takzvaný duel o šest bodů a tak měla obě mužstva o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za nerozhodného stavu

Zápas začali lépe mladící z Dobré Vody a od začátku jich bylo plné hřiště. Již v 5. minutě zahrávali rohový kop, který domácí nedokázali dostatečně odvrátit a následný centr z druhé strany uklízel hlavou do brány Tomáš Valenta - 0:1. To byl pro domácí šok, se kterým se nechtěli smířit. Postupem času se začali osmělovat k útočným akcím, ale po přízemním centru D. Hájka se V. Baščevan teprve zastřeloval. Hosté hrozili zejména rychlými brejky, které měli dobře secvičené, ale k jejich smůle je nedokázali dotahovat k tíženému gólu. Po jednom takovém brejku ukázal i Borek pohlednou akci, která skončila gólem. V 16. minutě D. Eliáš vyslal po lajně D. Hájka, ten poslal střílený centr do vápna a Vjačeslav Vadimovič Baščevan rybičkou rozjásal domácí publikum - 1:1. Poté se hra odehrávala převážně ve středu hřiště. Střelecké pokusy domácích často blokovali obránci hostů a střela V. Rysa z otočky jen těsně minula levou tyč. Poločas tak skončil 1:1.

Po půli domácí zápas otočili

I ve druhém poločase se pokračovalo ve vysokém tempu a dalo by se říct, že kdo dá druhý gól, pravděpodobně zápas ovládne. Hosté se snažili o své typické přímočaré akce, po kterých se dostali do dvou až tří velkých příležitostí. V těchto chvílích však domácí podržel výborně chytající Michal Hučík. V 60. minutě se z levé strany řítil na branku O. Hanžl, ale jeho obstřel na zadní tyč však letěl těsně vedle. Borek se snažil dostat k hostující brance postupným útokem, což se mu povedlo v 75. minutě. David Eliáš si na vápně narazil s J. Houškou a nadvakrát poslal domácí do vedení - 2:1. Netrvalo to ani dvě minuty, kdy domácí zahrávali rohový kop, hosté balon odvrátili na hranici vápna, kde si ho našel Thanh Tasy a z voleje mířil přesně k pravé tyči - 3:1. Hosté přesto neskládali zbraně, ale gól už se jim vstřelit nepodařilo. Zato domácí mohli ještě přidat branku po průniku O. Hanžla, ale D. Eliáš na jeho přihrávku do malého vápna jen těsně nedosáhl. Kaňkou zápasu je zranění L. Horejše, který si ho při pokusu zastavit protihráče přivodil sám. Dobrá Voda se představila jako nejlepší celek, proti kterému Borek zatím nastoupil. Domácí tak vyhráli 3:1 a nadále se drží v kontaktu se suveréní Zliví.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, soupeř byl rychlejší, přímočařejší a v 5. minutě se dostal do vedení. Nám se podařilo postupně vyrovnat hru a do poločasu i skóre. V druhém poločase jsme vstřelili dva góly narozdíl od soupeře a tak i zaslouženě vyhráli. Přesto podala Dobrá Voda dobrý výkon. Za povšimnutí stojí hostující pomezní, který zjevně posilněn alkoholem si na lajně pokuřoval a o hře neměl moc ponětí, což dokazoval svými špatnými verdikty. Myslím si, že takoví lidé by se neměli zvedat z tribuny, natož se nějak angažovat do hry. Za týden nás čeká zápas v Borovanech za zavřenými dveřmi. FK BOREK OLÉÉÉ

SK Dobrá Voda
Filip Novák ( hráč ): Borek hrál celý zápas velice dobře, na šance bylo vyrovnáno, bohužel jsme ale dostali lekci z produktivity. Celý zápas jsme věřili, že si můžeme bod/y odvézt, ale nestalo se tomu tak.



Sestavy


FK Borek
M. Hučík [-] - M. Bárta [-] , M. Votruba [-] , L. Horejš [-] - D. Eliáš [-] , O. Vaník [-] , O. Hanžl [-] , V. Rys [-] - V. Baščevan [-] , J. Houška [-] , D. Hájek [-] -

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - Z. Frolík [-] , F. Novák [-] , P. Choboda [-] , M. Bachratý [-] - P. Nekola [-] , P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , L. Janák [-] - D. Hostek [-] , J. Šteyer [-]

ŽK: 84. L. Horejš - 76. Z. Frolík , 90. F. Novák .
Hráči zápasu: M. Hučík , M. Votruba .
Místo: Borek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HUČÍK Marek (N), ČERVENÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2020 09:19
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

Dobrá Voda doma ztratila a zajíždí na hřiště aspiranta na postup. Ale nemají na Borku co ztratit a to jim bude opět vyhovovat. Zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích