Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké rozstřílela Nové Hrady


12

Domácí Hluboká s druhou nejlepší defenzivou v OP přivítala naopak nejhorší obranu, která zatím patří Novým Hradům. Domácí si z minulého týdne přivezli bod z Borovan, za to hosté utrpěli šestigólový debakl na hřišti v Dubném, kde hraje své zápasy rezerva Jankova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dominovali

Zápas byl již od začátku jednoznačně v režii Hluboké. Hned na úvod se domácí prezentovali povedenou střelou, ale brankář J. Tomášek ji ještě špičkami prstů dokázal vyškrábnout na břevno. Kapituloval však záhy, když v 16. minutě rychlý brejk vyřešili domácí tak, že Tomáš Křiváček mohl pohodlně skórovat do prázdné brány – 1:0. Hluboká dál obstřelovala novohradskou svatyni, ale k navýšení vedení jim chyběla větší přesnost. A tak těsně před poločasem udeřili opět z brejku. Nejdříve si Tomáš Křiváček v 41. minutě zopakoval zakončení do prázdné brány – 2:0 a hned na to ve 43. minutě nekompromisně proměnil svůj samostatný únik Petr Stejskal3:0.

Domácí motor šlapal na výbornou i ve druhé půli

Jestli závěr poločasu byl pro Nové Hrady hrozný, tak začátek toho druhého byl vyloženě tragický. Rychlonohá ofenziva Hluboké se hravě dostávala za statickou obranu hostí a tváří tvář brankáři neměli velký problém skórovat. Nejdříve slepenými góly ve 48. a 50. minutě dovršil Tomáš Adam "bůra" - 4:0 a 5:0 a následně úspěšným zásahem v 55. minutě zase Tomáš Křiváček dovršil svůj hattrick – 6:0. Hrady byly na ručník, ale musely zkousnout ještě jeden kousek, když se v 65. minutě velmi pěkně trefil Jan Suchan7:0. Tím se zdálo, že už je Hluboká dostatečně gólově uspokojená a do hry se konečně trochu dostali i hosté. Jejich snižující gól na 7:1 z kopačky Tomáše Kořínka byl však jen velmi slabou záplatou za jejich další ostudnou prohrou.



Ohlasy k zápasu



TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Po minulém debaklu jsme se ještě snad mohli vymlouvat na neúplnou sestavu, teď jsme však byli v plný palbě a bylo to ještě horší. Můžu tady plácat něco o nesouhře, chybějící koncepci, či ztracené sebedůvěře, ale když si to nedáme ani na dva metry, nahráváme soupeři přímo na nohu a on chodí imrvére sám na bránu, tak to asi ani nemá moc smysl. Nezbývá, než si přiznat, že momentálně na žádnej ťukes nemáme, jsme dřeváci a v sobotu to proti Římovu prostě musíme nějak ubojovat.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - J. Suchan [-] , T. Křiváček [-] , M. Vochozka [-] , K. Vácha [-] , P. Stejskal [-] , M. Kudrle [-] , F. Brom [-] , J. Hrouz [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , L. Brousek [-] , T. Kořínek [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , L. Suchý [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-]

ŽK: 33. K. Vácha , 60. P. Salva - 75. L. Brousek .
Hráči zápasu: T. Křiváček , T. Adam .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 35. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), NAHODIL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Matěj MAURER
Tip experta: výhra domácích

V tomhle duelu věřím spíše Hluboký, která vyhraje o tři góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích