1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další dělba bodů hráčů z Borovan, tentokrát s Hlubokou "B"


Branky


17

Rezerva Hluboké přijela na hřiště do Borovan jako tým, který se zatím pohybuje ve vrchní půli tabulky a hlavně s druhou nejpevnější defenzivou v přeboru. Domácí zatím stále nemohou nalézt klíč k vítězství. V minulé sezóně se ve vzájemném zápasu těšili z těsné výhry domácí borovanští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý z týmů se jedinkrát gólově prosadil

Utkání začali poměrně aktivně hostující hráči z Hluboké a také se jim podařilo velmi brzy skórovat. Už v 9. minutě využil chyby v defenzivě domácích hráčů Tomáš Kučera, ke kterému se na velké vápno odrazil míč a on jej levou nohou nekompromisně napálil do šibenice domácí branky - 0:1. Stejný hráč asi v 15. minutě prošel po pravé straně, ale naštěstí pro domácí trefil pouze tyč za zády brankáře J. Svobody. Asi ve 20. minutě se o slovo přihlásili také domácí a po sérii několika rohů se k zakončení dostal A. Fencl, ale taktéž orazítkoval tyč. Hosté hráli po taktické stránce velice dobře a úsporně, ale přesto se jedna skulinka v jejich obraně našla. Ve 40. minutě potáhl akci B. Němec, přihrál na svého spoluhráče Petra Langera a ten z cca 25 metrů pěknou střelou k tyči srovnal stav zápasu - 1:1.

Hosté zahodili penaltu a domácí se gólově taktéž neprosadili

I do druhého poločasu hosté vstoupili takticky velmi dobře a snažili se držet míč co nejvíce na svých kopačkách. Probíhala asi 65. minuta, když po křídle utekl opět hostující hráč T. Kučera, ale domácí mužstvo podržel svým zákrokem brankář J. Svoboda. Největší šance druhého poločasu pro hosty přišla v 75. minutě, když rozhodčí odpískal proti domácímu celku pokutový kop. Hosté s touhle nabídnutou příležitostí ale pohrdli a exekutor penalty míč namířil nad domácí branku. V průběhu druhého poločasu se borovanští dostali k jediné kloudné akci, když se míč po trase P. Langer a Mir. Račák dostal k F. Faktorovi, který se řídil z pravé strany do zakončení, ale trefil pouze břevno za zády hostujícího gólmana D. Frcala.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil a Miloslav Langer ( trenéři ): Bohužel jsme odehráli asi nejhorší utkání podzimu a vůbec nic nám tentokrát nesedlo. Hluboká přijela pouze s 11 hráči a po taktickém výkonu byla ve všech směrech lepším týmem. Musíme před tímto výkonem smeknout. V té fázi, co jsme zahráli, je pro nás v důsledku bod zlatej.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - M. Račák [-] , A. Fencl [-] , F. Faktor [-] , M. Račák [-] , D. Babka [-] , P. Langer [-] , S. Brůha [-] , M. Blažek [-] , P. Tůma [-] , B. Němec [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - J. Kabeš [-] , M. Vochozka [-] , P. Salva [-] , V. Marek [-] , M. Kudrle [-] , F. Brom [-] , L. Povišer [-] , J. Hrouz [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-]

Hráči zápasu: J. Svoboda , P. Langer - J. Procházka , T. Kučera .
Místo: Borovany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - VELICKÝ Lukáš (N), PROCHÁZKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas pro tipéra, vidím to na remízku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích