1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Srubci řádili hráči z Dobré Vody


Branky


8. J. Hekrdla - 4. L. Janák , 37. L. Janák , 50. P. Pajerský , 53. J. Hanousek (vl.) , 70. T. Valenta
17

V sobotu 19.9. se konal zápas dvou nesmiřitelných soupeřů, Srubce a Dobré Vody. V místních poměrech jde vždy o vyhrocený zápas, na který se příjde podívat spousta fanoušků a tento nebyl vyjímkou. Soupiska obou týmů byla tentokrát opravdu zajímavá, protože zatímco Srubec disponoval spíše staršími zkušenými hráči, tak Dobrá Voda naopak měla ve svém týmu z většiny hodně mladé hráče, kteří mužskému fotbalu teprve přicházejí na kloub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh první půle pro sebe strhli přeci jen hosté

Zápas začal v 16:30 a už od prvních minut šlo o atraktivní duel, protože ani jeden z týmů nechtěl prohrát. Ovšem lépe začali hosté, když už ve 4. minutě našel levý obránce Dobré Vody křižnou přihrávkou na pravém křídle nabíhajícího Lukáše Janáka, který si zkušeně poradil, oběhl domácího gólmana a míč uklidil do prázdné branky - 0:1. Na vyrovnání se nemuselo dlouho čekat, protože v 8. minutě poslal srubecký středopolař krásný balon do šestnáctky hostí a po zaváhání bránících hráčů se dostal k míči Jan Hekrdla, který zakončil k tyči a bylo vyrovnáno - 1:1. Dále se hrál spíše ve středu hřiště, dalo by se říci, vyrovnaný fotbal. Hosté dvakrát nastřelili z dálky břevno a domácí se dostali do zakončení z bližší vzdálenosti, ale Dobrou Vodu podržel gólman J. Pauer. Skóre se měnilo až ve 37. minutě, kdy hosté vyslali Lukáše Janáka, který tentokrát volil střelu k tyči, stav se tak měnil na 1:2. Hosté ještě dali možnost domácím do poločasu vyrovnat, ale opět je podržel gólman a tak se do kabin šlo za skóre 2:1 pro hostující fotbalisty.

Ve druhém poločasu už byli produktivní pouze hostující hráči

Druhý poločas začal vyrovnaně a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Přesto se stav měnil hned v 50. minutě, kdy dobrovodský P. Nekola střelou zpoza vápna trefil tyč a do prázdné brány dorážel útočník Petr Pajerský - 1:3. O další 3 minuty později se opět prosadila Dobrá Voda a byl u toho znovu P. Nekola, který vystřelil a obránce domácích Jiří Hanousek si nešťastně srazil míč do vlastní branky. Dobrá Voda vedla 4:1 a Srubec potřeboval snížit. Tlačil se tedy více a více dopředu, ovšem všechny pokusy se tříštily o obranu hostů. Největší příležitostí bylo po chybě hostujícího stopera nastřelené břevno. V 70. minutě byla odpískána standartní situace pro hosty kousek za rohem vápna. Postavil se k ní kapitán D. Hostek a poslal míč přímo na hlavu Tomáše Valenty, který tak upravil na finálních 1:5 pro Dobrou Vodu. Dále se už diváci žádné fotbalové krásy nedočkali. Domácí pouze nakopávali balony na zkušeného R. Janouška, ale do žádné vyložené šance se už nedostali. V 89. minutě ještě stihl hostující Petr Pajerský v rukách rozhodčího vidět za faul druhou žlutou kartu a následně i červenou. Zápas tedy skočil 1:5 a body tentokrát doma nezůstaly, protože si po zásluze všechny odvezl tým z nedaleké Dobré Vody.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Hráči Dobré Vody dnes byli ve všem lepší. Hlavně v rychlosti, bojovnosti i fyzické připravenosti. Dvakrát jsem ji viděl hrát naživo a s nikým nepodala tak skvělý výkon. Zcela po zásluze nám nadělila bůra.

SK Dobrá Voda
Filip Novák ( hráč ): Nastupovali jsme s obrovským respektem ale také strachem. Každopádně si myslím, že jsme zápas dokázali vyhrát hlavně kvůli tomu, že jsme se semkli jako tým a táhli za jeden provaz, na rozdíl od předešlých zápasů.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - J. Švec [-] , M. Hurný [-] , D. Budějcký [-] , R. Candra [-] , T. Zimmel [-] , T. Kroupa [-] , P. Kalina [-] , K. Kubíček [-] , J. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - Z. Frolík [-] , M. Bachratý [-] , J. Šteyer [-] , F. Novák [-] - P. Nekola [-] , L. Janák [-] , J. Šedivý [-] , T. Valenta [-] - D. Hostek [-] , P. Pajerský [-]

ŽK: 10. J. Hanousek , 40. P. Kalina , 72. R. Candra - 40. P. Pajerský , 44. J. Šteyer , 61. J. Šedivý . ČK: 89. P. Pajerský .
Hráči zápasu: T. Valenta , L. Janák , P. Nekola .
Místo: Srubec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - KOTNAUER Lukáš, TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Na těžké půdě Srubce se nevyhrává, ale Dobrá Voda si bod odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích