3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv zdolala Lokomotiva ČB o gól Rudolfov


Branky


45. R. Koller , 73. J. Weinreb , 85. R. Koller - 26. M. Tušl , 80. V. Vejvar
16

Nedělní odpoledne svedlo proti sobě rezervní týmy domácí Lokomotivy ČB a hostů z Rudolfova. Domácí chtěli napravit vysokou prohru z Římova, mladíci z Perštátu domácí prohru se Srubcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl po jedné brance na každé straně

Začátek zápasu vyšel lépe domácím, když J. Weinreb trefil spojnici. Hned na to byl po pěkné kombinaci domácích ve stoprocentní šanci M. Veselý, ale z malého vápna trefil pouze tělo hostujícího obránce. Byl to ale Rudolfov, kdo jako první donutil domácí obsluhu zcela nové světelné tabule k činnosti. Přetažený centr na zadní tyč našel nikým nehlídaného Miroslava Tušla, ten si v 26. minutě s nabídnutou šancí parádně poradil a střelou k tyči nedal R. Štěpánkovi žádnou šanci - 0:1. Ještě hůř mohlo pro domácí být o chvíli později. V. Vejvar se dostal po chybě domácí obrany do samostatného úniku, vše ale parádním zákrokem vyřešil gólman R. Štěpánek. Na další branku si museli diváci počkat až na úplný konec 1. poločasu. Ve 45. minutě P. Kříž vybojoval míč u postranní čáry a přes M. Veselého se dostal až k Romanu Kollerovi. Výsledek? Střela k tyči a vyrovnání na 1:1.

Strhující závěr přinesl nakonec body jen domácímu týmu

Druhý poločas začali lépe mladíci z Rudolfova. Především nejlepší střelec Rudolfova J. Justin dělal domácím obráncům velké starosti. Poprvé do vedení se domácí dostali v 73. minutě. Odražený míč se dostal až ke kapitánovi Lokotky Jiřímu Weinrebovi, který neváhal krásnou střelou vsítit svůj první gól v sezóně - 2:1. Vedení však domácím vydrželo pouze 7 minut. Hostující Vojtěch Vejvar prodloužil střílený centr do vápna do protipohybu brankáře a vyrovnání bylo na světě. 80.minuta - 2:2. O tři minuty později mohli domácí opět vést o gól, kdy si M. Volák naběhl na centr P. Kříže a s přehledem uklidil míč do brány. Bohužel pro Lokotku byl odmáván ofsajd. Když už vše vypadalo na dělbu bodů, přišel nejkrásnější moment zápasu. Domácí rozehrávali přímý volný kop, k míči se postavil J. Janů a místo střely našel na vápně číhajícího Romana Kollera, který se podruhé nemýlil a rozradostnil všechny domácí fanoušky. Tentokrát již gól platil a domácí mohli slavit vítězství - 3:2. Před koncem utkání ještě vyfasoval po druhé žluté kartě v 88. minutě červenou kartu hostující brankář Filip Adamec.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Mám obrovskou radost, že jsme zápas zvládli a získali 3 body. Klobouk dolů před Romanem "Kolíkem" Kollerem. Dnes odehrál fantastický utkání a zcela po zásluze si mohl vychutnat ovace našich fanoušků. Pochvalu zaslouží i tým z Rudolfova za fér hru a bojovnost.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a o výsledku rozhodly naše hrubé chyby, viz při rozhodující brance zkušeného Kollera. Snad už jsme si smůlu i chyby vybrali a potrápíme doma nabitý Borek. Na závěr bych chtěl vyzdvihnout výkon našeho Míry Tušla a domácího mazáka Kollera.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - S. Smrž [-] , F. Havrda [-] , P. Fantyš [-] , M. Volák [-] , M. Veselý [-] - T. Kadlec [-] , S. Hlavinka [-] , J. Janů [-] , J. Weinreb [-] - P. Kříž [-]

SK Rudolfov B
F. Adamec [-] - D. Keřka [-] , V. Vejvar [-] , M. Tušl [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , M. Kešner [-] , J. Kovařík [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 16. P. Kříž , 40. J. Weinreb - 30. D. Keřka , 50. F. Adamec , 73. J. Justin . ČK: 88. F. Adamec .
Hráči zápasu: P. Kříž , R. Koller - M. Tušl .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - ČECH Josef (N), DVOŘÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: remíza

Souboj béček vidím nerozhodně. Oba týmy minulé kolo prohrály. Tentokrát dají oba po dvou gólech. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích