3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly braly všechny body s Klikovem


Branky


0

Domácí tým navázal na velmi kvalitní výkony z poslední doby, Klikov prakticky k ničemu nepustil a kromě tří gólů neproměnil ještě minimálně čtyři stoprocentní šance. Za zmínku stojí lišácká trefa veterána Poborského přímo z rohového kopu, ale nejhezčí akci celého duelu si schoval na závěr Mazanec, který byl nejlepším hráčem na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Hned v úvodu utkání vyslal D. Šmíd do velké šance Hladílka, který poslal míč těsně vedle tyče. V 19. min. kopal Visčur trestný kop, jeho střelu Wollner neudržel a pro Petra Fryše nebyl problém zblízka dorazit míč do sítě - 1:0 pro domácí. Poté měli obrovskou šanci opět Novosedly. Kroupa sebral klikovskému obránci míč, postupoval sám na bránu, ale jeho dělovka letěla jen těsně nad břevno. Před přestávkou si pěknou šanci vypracoval Mazanec, ale jeho přihrávka na malé vápno nenašla adresáta. Do kabin šli spokojenější domácí hráči.

Mazancův úžasný průnik

Druhý poločas začal svižně, pět minut po přestávce vybídl krásnou přihrávkou Fryš Poborského, jeho tvrdou střelu vyrazil gólman na roh. Zahrávat ho šel sám Roman Poborský a přímo z rohu navýšil vedení domácích o dvě branky. Pak měli balon více na kopačkách hosté, ale jejich šance končily na velkém vápně, domácí se nikam nehnali a vyráželi k rychlým protiútokům. Čtvrt hodiny před koncem hosté zdramatizovali vývoj utkání. Po chybě domácí obrany utekl Martin Mužík a snížil na 2:1. Poté začali ale hrát opět domácí. Hladílek utekl po pravé straně a jeho střelu vynikajícím zákrokem vyrazil Wollner na roh. Čtyři minuty před koncem se zrodila nejkrásnější akce utkání. Josef Mazanec si vzal za naším vápnem míč, prošel celé hřiště, udělal kličku i gólmanovi a podél obránce, který stál na brankové čáře vsítil třetí branku domácích. Novosedly tak brali před domácími diváky všechny body.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: V prvním poločase jsme dali jeden gól a měli jsme další šance, hlavně tutovka Kroupy po gólu přímo volala. Po brance na 2:0 byli na míči více hosté, ale jejich akce končily na velkém vápně. Když Klikov snížil, tak jsme se do hry dostali zase my. O výsledku utkání rozhodl nejkrásnější akcí utkání Pepa Mazanec, který prošel celé hřiště a vsítil náš třetí gól. Ve vypjatém a nervozním utkání jsme měli více vyložených šancí a tím pádem jsme byli i lepším mužstvem.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Ve vyrovnaném prvním poločase se toho moc neudálo. Hrálo se od vápna k vápnu, šancí bylo poskrovnu. Vyjímkou byla jen první branka domácích. Po našem faulu na půlce rozehráli domácí trestný kop, míč proletěl až k našemu brankáři, který ho neudržel a z dorážky se domácí ujali vedení. Ve druhém poločase jsme měli míč více na svých kopačkách,ale naše převaha byla platonická. A tak udeřilo na druhé straně, kdy se přímo z rohu trefil Poborský. Asi dvacet minut před koncem se nám podařilo snížit. Vytvořili jsme si tlak, ale bez zakončení. Domácí podnikali rychlé brejky a po jednom z nich se jim podařilo pět minut před koncem rozhodnout.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (81. J. Doktor [-] ) , M. Čuta [-] - M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] - P. Fryš [-] , D. Kroupa [-] (87. M. Neumann [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] , R. Hynek [-] , P. Voborský [-] , O. Podojil [-] (18. J. Lochman [-] ) - O. Šetka [-] , M. Rezek [-] , J. Němec [-] , M. Mašek [-] - M. Mužík [-] , R. Plucar [-]

ŽK: 52. R. Poborský , 53. D. Kroupa , 60. P. Fryš , 72. M. Čuta , 83. P. Kreim - 19. R. Plucar , 72. M. Rezek .
Hráči zápasu: J. Mazanec .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.