2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená doma přehrála Starou Hlínu


Branky


0

Studená od úvodních minut svého soupeře převyšovala a vytvářela si jednu šanci za druhou. Pověstná defenziva Staré Hlíny měla s presinkem soupeře problémy a tentokrát nepřipomínala neprostupnou hráz. Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase, do něhož už druhý tým tabulky vstupoval s uklidňujícím dvoubrankovým náskokem. Hosté byli poměrně neškodní a při jediné vážnější akci orazítkovali během pěti vteřin dvakrát břevno, když na ně zívala prázdná brána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Druhé mužstvo OP FK Studená přivítala na svém domácím hřišti Starou Hlínu, která se pišní jednou z nejlepších obran okresního přeboru, takže se dalo očekávat, že utkání bude pro domácí střelce jedno z těch obtížnějších, ale již od prvním minuty byli studenští jasně lepší a vypracovávali si jednu šanci za druhou. Pověstná hostující defenziva díky domácímu pressingu nebyla vůbec nepropustná, jak ji zdobí tabulka a kdyby byl poločas 5:0 nikdo se nemohl divit. První branku domácích zaznamenal ve 21. minutě obránce David Adamec, který se dostal k odražené hlavičce svého bratra Petra a doklepl balón do branky. Pět minut před koncem poločasu navýšil skóre domácích kanonýr Libor Dvořák po samostaném úniku. Do kabin tak šli domácí šťastnější a hostující mančaft byl zatím zklamáním v zápase. 

 

 

 

Ve druhém dějství branka nepadla

Obraz hry se nezměnil ani po poločase a domácí tým si zápas vyloženě užíval. Hosté byli zcela neškodní a v jediné vážnější akci za celý zápas orazítkovali během pěti vteřin 2x břevno, když na ně zívala prázdná brána. Studenští soupeři vnutili svůj agresivní styl hry a napadání, tudíž na rozehrávku neměli téměř žádný čas. Během druhých pětačtyřiceti minut se žádná branka nekonala a domácí tak uhlídali dvoubrankové vedení v zápase a brali všechny body. Stará Hlína se nezmohla ani na snížení výsledku a zaslouženě odjela domů z prázdnou. Zápas řídil sudí Jan Chvála.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Dnes jsme odehráli velmi dobrý zápas. Hlínu jsme přehráli hlavně v prvním poločase. Celý tým si zaslouží velkou pochvalu za předvedenou bojovnost. Nikdo dneska nešetřil krokem. Hlína byl kvalitní soupeř, ale dnes jsme je pustili pouze do jedné šance a jejich obranu jsme zaměstnávali po celý zápas. Měli jsme další tři 100% šance, ale gólman Hlínu podržel. Zasloužené 3 body pro nás.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme odcestovali na venkovní zápas do námi neoblíbené Studené, odkud body moc nevozíme. Domácí otevřeli skóre ve 21. minutě, když po přímém kopu hlavičkovali do tyče a míč se šťastně odrazil k nepokrytému kapitánovi, který neměl problém skórovat. Domácí měli celkově v prvním poločase více ze hry a hrozili po centrovaných míčích i náznaky samostatných akcí. My měli pouze několikrát střel z uctivé vzdálenosti. Druhý gól padl ve 40. minutě po nepovedeném odkopu našeho stopera na nerovném hřišti, kdy domácí snajpr Dvořák nabídkou sám na brankáře nepohrdl. V druhém poločase byli šance na obou stranách, ale gól již nepadnul. Při jedné naší akci po skvělém lobu Kopeta, který trefil břevno, Hadač z dorážky trefil opět břevno a Šrom z další dorážky nepřekonal brankáře. Naší mizérii v koncovce se nám bohužel stále nedaří překonat.



Sestavy


FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] (85. R. Popelínský [-] ) , K. Reidl [-] - P. Adamec [-] , P. Podolský [-] (75. L. Danyi [-] ) , M. Pelej [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] (57. D. Krasnovský [-] ) - L. Dvořák [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , R. Chmátal [-] , I. Nadberežný [-] (46. R. Kopet [-] ) - J. Šimkovský [-] , P. Šauer [-] , V. Hadač [-] , M. Šauer [-] - O. Šrom [-] , P. Makovička [-]

ŽK: 22. P. Adamec , 42. K. Mitas , 56. L. Dvořák , 87. M. Pelej - 20. P. Šauer , 88. V. Hadač .
Hráči zápasu: P. Adamec .
Místo: Studená. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Chvála Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.