Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas plný gólů vybojoval Boršov


Branky


0

Na horkou půdu do Nových Hradů přijel tentokrát nováček soutěže z Boršova. Málokdo čekal, že na domácí nastoupí v takovém stylu a možná ještě méně lidí očekávalo, k jaké stíhací jízdě se vyhecují Nové Hady. Fantastická podívaná přinesla 9 branek, 2 pokutové kopy a výhru hostů 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov dominoval první půli

Ačkoliv měli hráči Boršova respekt k soupeři, který ještě neztratil ani bod a obzvláště doma moc často body nerozdává, nastoupili do zápasu ve velkém stylu. Po pár minutách se prosadil kanonýr týmu Müller, který dostal míč mezi beky a překonat brankáře Winsbergera už pro něj nebyl problém. V 19. minutě zatáhl míč po pravé straně hráč hostů a zpětnou přihrávkou ideálně našel Pokorného, který umístěnou střelou k tyči zvýšil vedení hostů – 0:2. Domácí obrana v těchto chvílích připomínala cedník a hosté si vytvářeli další šance.  Nicméně do poločasové přestávky proměnili už pouze jedinou, když si druhou branku v utkání připsal Filip Pokorný. Domácí trenér měl tak v kabině svým ovečkám jistě co říct. 

Drama, které by nenapsal leckterý literát

Do druhé půle udělal i pár změn v sestavě a jak už to obvykle chodí, hostující tým vědom si svého vedení polevil. Od začátku poločasu si koledoval o branku a ta také přišla. Boršovský hráč zahrál v pokutovém území rukou a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil útočník Tuscher – 1:3. O pět minut později však vrátil hostům tříbrankové vedení Gruber, který taktéž proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen po nedovoleném zákroku obránce Nových Hradů, který srazil unikajícího Jana Češku. Hned v 63. minutě chyboval Boršov v rozehrávce a na 2:4 snížil Šafář. Jenže hráči Boršova se drželi známého hesla povolíš - přitáhneš a střídající Šimeček upravil na 5:2 z pohledu hostů. Nicméně po vystřídání dvou opor Boršova v 85. minutě vystupňovaly Nové Hrady svůj tlak. V 88. minutě snížil nejprve Meregya a za další tři minutky už to bylo jen o gól – 4:5. V daný moment se všichni hráči hostů již koukali prosebně k hlavnímu rozhodčímu, aby utkání ukončil. Což se také za nedlouho stalo a nováček z Boršova si odvezl velmi cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Velká poklona patří všem hráčům. To, jak jsme nastoupili do utkání a zvládli první poločas, jsem neočekával ani já. (úsměv) Rád bych také vyzdvihl naši novou posilu z Bavorovic Šefčíka, který byl na hřišti velmi platným hráčem.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] (46. D. Koprna [-] ) - Z. Hrbáček [-] (46. L. Suchý [-] ) , P. Silmbrod [-] , J. Jelínek [-] - R. Fáč [-] , V. Jelínek [-] , M. Zajac [-] , J. Marhoun [-] - J. Tomášek [-] (63. D. Meregya [-] ) , J. Šafár [-] , L. Tuscher [-]

FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , L. Matoušek [-] , F. Pokorný [-] (63. ) - J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , P. Češka [-] , J. Češka [-] - T. Müller [-] (85. ) , R. Kofroň [-]

Hráči zápasu: L. Tuscher - J. Šefčík .
Místo: Nové Hrady.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.