Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín uštědřil Jankovu bůra


Branky


0

V Temelínu se utkala mužstva z popředí tabulky. Ve větrné loterii se radovali domácí, když vyhráli vysoko 5:2. Hosté byli po utkání velmi zklamaní, protože si určitě představovali vyrovnanější skóre na konci utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli o dvě branky

Do utkání vstoupil lépe Temelín. V desáté minutě nevyšla klička Honnerovi a jelikož byl na pozici posledního, musel vše hasit až brankář Šturma faulem na kanonýra Vařáka. K penaltě se postavil Jaroš a bezpečně ji proměnil. Uběhlo pár minut a Šindelář poslal míč kamsi k brance domácích. Stoper domácích nezahrál nejlépe a bylo srovnáno – 1:1. Prakticky z rozehrávky šli ihned do útoku domácí. Kapitán Vornay našel Havlíčka a ten trefil naprosto ideálně – 2:1.  Blížil se konec poločasu, když Havlíček ideálně vyřešil přesilovou situaci a přesně našel Vařáka - 3:1. Gól do šatny byl pro hosty velmi krutý, protože do té doby bylo utkání vyrovnané. Nicméně domácí trestali chyby v obraně hostů. 

Výhra o tři branky i ČK pro Jaroše

Po změně stran se do toho rezerva Jankova opřela a přitlačila Temelín na jejich polovinu. Odměnou jim byl gól obránce Simandla. V 59. minutě napřáhl z 25 metrů a míč skončil v síti – 3:2. Na obranu brankáře Cihly je nutno podotknout, že míč ve vzduchu zaplaval. Po gólu hostů se opakovala totožná situace z prvního poločasu. Hned po rozehrávce přišel dlouhý nákop, Šturma míč pouze vyrazil a odražený balón uklidil po nahrávce Jaroše střelou od tyčky Vornay. Domácí tak byli opět ve dvougólovém vedení a hosté již neměli sílu na zvrat. V rozmezí dvou minut se nechal ještě vyloučit domácí Jaroš, který dostal dvě žluté karty za velmi tvrdé zákroky. Po jednom z nich musel dokonce střídat zraněný Maxa. Aby toho pro hosty nebylo málo, v 89. minutě musel hřiště opustit s těžkým výronem kotníku Honner. Konečnou podobu výsledku pak dal po samostatném úniku snajpr Vařák, který odehrál v sobotu celý zápas za Olešník. Jankov tak dál drží nastavenou šablonu, kdy doma příděly naděluje a venku je dostává. Temelín zůstává neporažený.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Viděli jsme pěkný zápas, hodně gólů, kdy jsme druhý poločas soupeře již přehrávali. Mohli jsme přidat i více gólů, ale jsme spokojeni. Doufám, že přitáhneme diváky do hlediště na další domácí utkání.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Jsme velmi zklamaní. Hráli jsme v plné sestavě, po zápase dva kluci zraněný…Myslím si, že do šedesáté minuty jsme byli fotbalovější, ale nic z toho. Chybějí nám bohužel stopeři, tak uvidíme, co předvedeme příště doma.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , A. Kotlár [-] , V. Havlíček [-] (63. Z. Hrdina [-] ) - M. Jaroš [-] , S. Melnykovskyi [-] , P. Vornay [-] - D. Baručič [-] , J. Luňáček [-] , S. Vařák [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] (52. V. Jirkovský [-] ) , J. Honner [-] (89. J. Dobeš [-] ) , D. Rut [-] , L. Simandl [-] - R. Hejda [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] (80. T. Bürger [-] ) , L. Formánek [-] (66. K. Bohdal [-] ) - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 39. P. Vornay , 78. M. Jaroš . ČK: 80. M. Jaroš .
Hráči zápasu: V. Havlíček , S. Vařák , P. Vornay - L. Simandl .
Místo: Temelín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.