4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí favorit nezaváhal


Branky


0

Hluboká B přijela do Mladého posilněná vítězstvím z minulého kola, ale nakonec odjížděla zklamaná. V prvním poločase bylo utkání ještě vyrovnané, ale zápas rozhodla pětiminutovka ve druhé půli během níž mládští fotbalisté třikrát udeřili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Hlubocké béčko oproti minulému utkání nastoupilo s pěti novici v základní sestavě. Mladé naopak  nasadilo všechny své opory a čekal se jejich tlak a šance, ze kterých budou pramenit i góly. V prvním poločase se ovšem nic z toho nekonalo. Hra bylo poněkud rozháranější s nepřesnostmi na obou stranách. Jestli ale diváci mohli někomu tleskat, tak to byli spíše hostující hráči. Někteří byli ještě přísnější: „Hluboká byla do prvního gólu jasně lepším mužstvem…“ vrátil se k zápasu jeden z fanoušků mládských. Mezitím dorazil do Mladého i zkušený Hrouz spolu s Karlem Jonášem, kteří nastoupli k utkání od začátku druhého poločasu. Na branku si všichni zúčastnění museli počkat minimálně do druhé půle.

Pět minut stačilo Mladému na tři branky!

Druhý poločas začal podobně, jako se dohrával poločas první. O osudu utkání však rozhodla pětiminutovka, která začala v 59. minutě. To se Materna v prostředku hřiště zmocnil balonu, prošel s ním až na roh velkého vápna, odkud nacentroval před branku. Tam číhal Vítek, který trochu po „Lafatovsku“ překonal hostujícího brankáře Hrtuse – 1:0. Hned po rozehrání míče hostů se výborným napadáním dostal k balonu Moudrý, předložil ho opět Vítkovi a ten si v samostatném úniku poradil na výbornou, když zkušeně přehodil padajícího Hrtuse. A to nebylo všechno. V 63. minutě se po rychlé kombinace dostal míč na pravou stranu hřiště, odkud přišel střílený centr, který hledal Vítka. Ten byl blízko od hattricku, ale jeho náběh zneškodnil vybíhající Hrtus. Jenže mládští měli v tomto zápase i štěstí, když míč vypadl přímo k osamocenému Červenému a ten do prázdné brány neměl problém zvýšit již na 3:0. Kdo v těchto chvílích šel zrovna pro pivo, asi potom nevěřil při pohledu na světelnou tabuli svým očím. Dílo zkázy pro Hlubokou pak dokončil o deset minut později Moudrý. Na začátku gólové akce byl Šafrata, který se dostal až do vápna, udělal kličku brankáři. Ten ho podrazil a vypadalo to, že se bude kopat penalta, jenže rozhodčí situaci odhadl na výbornou, nechal pokračovat ve hře a zmiňovaný Moudrý uklízel míč do prázdné kasy – 4:0. V závěru ještě mohl na pověstného „bůra“ zvýšit Moudrý ve spolupráci se Schusterem, ale nestalo se a utkání skončilo rozdílem čtyř branek. Pro hosty je výsledek možná až příliš krutý, ale i takový fotbal někdy bývá. Mladé se minimálně do neděle dostalo na druhé místo tabulky OP.

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Tak jako jsme minulý týden během deseti minut prohráli, tak tentokrát jsme rozhodli zápas pro nás. Do té doby se hrálo hodně vyrovnané utkání a nic nenasvědčovalo výsledku takovým rozdílem. Ty rychlé branky Hlubokou položily a pak jsme mohli přidat ještě další branky, ale třeba jsme si to nechávali na další zápasy.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Vít Voleman (hráč Hluboké): První půle byla z obou stran nepřesná. Ve druhé půli jsme udělali velké chyby v obraně a domácím stačilo pouhých pět minut, ve kterých třikrát skórovali. Soupeři k výhře gratulujeme, v zápase byl lepším týmem.



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Kudlata [-] (62. Š. Pařízek [-] ) , F. Červený [-] , T. Kočvara [-] , A. Kolář [-] - M. Lískovec [-] (56. M. Schuster [-] ) , V. Šafrata [-] , J. Šťastný [-] , V. Materna [-] - V. Moudrý [-] , J. Vítek [-] (68. P. Schuster [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - F. Brom [-] (64. V. Voleman [-] ) , K. Jandera [-] , J. Hrdý [-] , D. Ambrož [-] - M. Čáp [-] (46. K. Jonáš [-] ) , J. Beneš [-] (46. J. Hrouz [-] ) , J. Procházka [-] , L. Povišer [-] - M. Jankovský [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 86. V. Šafrata - 68. M. Hrtus , 79. K. Jonáš .
Hráči zápasu: F. Červený , V. Materna , J. Vítek .
Místo: Mladé. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.