Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves slaví další výhru


Branky


0

Lídr tabulky přivítal v sobotním dopoledni rezervu Lokomotivy ČB B. Její A tým hrál ve stejném čase a tak přijeli hosté pouze ve dvanácti hráčích. Domácí byli v celém utkání lepším týmem a zaslouženě vyhráli o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup favorita

Hráči Lokomotivy si jistě před utkáním říkali, že zkusí hrát ze zabezpečené obrany a choditdo rychlých protiútoků. Velké trhliny do jejich plánu zasadili rozjetí domácí hned v úvodní čtvrthodině utkání. Roh domácích zahrával v 7. minutě Neumann mladší a na zadní tyči přesně našel Janečka. Ten hlavou od země, takzvaným koníčkem, uklidil míč pod břevno – 1:0. Uběhlo jenom pár minut a stále aktivnější Nová Ves přidala další trefu. Češka posunul míč do strany na nabíhajícího Neumanna, který postupoval na brankáře Dvořáka a nakonec svoji střelu procedil na přední tyč pod Dvořákovou nohou – 2:0. Hráče domácích byli i nadále lepším mužstvem a střelec druhé branky šel opět sám na branku. Tentokrát se však dostal již blízko brankáře hostů a nedokázal tak míč dopravit na místo určení. Hosté se osmělili ve 35. minutě. Kolmou přihrávku za obranu nezachytil Holzer a hosté šli dva na brankáře Pavla. Nakonec celou akci vyřešili perfektně a do prázdné branky uklízel míč Petrou2:1. Do přestávky se skóre již nezměnilo, přestože Knotek mohl vyrovnat, když trefil ale pouze tyč. Druhý poločas tak byl otevřený na obě strany.

 

Lokotka si odvezla "bůra"

Jenže uběhly pouhé čtyři minuty, když Bohumír Češka vybojoval míč pro středního záložníka Holého a ten na zadní tyč zvýšil na 3:1. Dvořák si na míč sice šáhl, ale vytěsnit ho již nedokázal. V minutě 58. šel Holý ze strany do pokutového území a již se zdálo, že mu balón uteče za brankovou čáru. Domácí „plejer“ však zabojoval a skluzem vrátil míč do vápna. Zde již byl připravený jako správný útočník Brožka a do prázdné brány dával již na 4:1 z pohledu domácích. Hosté si žádnou výraznou šanci ve druhém poločase nevytvořili a tak jim ke skórování dopomohl kapitán Nové Vsi Janeček. Ten chtěl dát brankáři zpětnou přihrávku, ale byla příliš pomalá. Naopak stěžovat si nemohl hostující útočník Fošum, kterému takhle dobře jeho spoluhráči za celé utkání nenahráli. Svůj nájezd nadvakrát proměnil a snížil – 4:2.  Poslední slovo měli však domácí, konkrétně nejlepší muž na trávníku Janovský. Ještě na vlastní polovině posadil na zem tři hráče hostů, poté roztáhl hru do strany, nelenil krokem a pelášil směr Dvořákova brána. Na hranici šestnáctky se k němu míč vrátil a mohl z první střílet levou. Nicméně to není zrovna jeho silnější noha a tak si míč zasekl, nechal projet obránce a krásnou střelou upravil na konečných 5:2. Úvodní zápas 5. kola tak žádné překvapení nepřinesl a Lokotka si nakonec odvezla pět branek. Nová Ves pokračuje na vítězné vlně a nadále zůstává stoprocentní. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč Nové Vsi): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a dali i dvě branky. Trochu nás potom zabrzdilo snížení soupeře, ale chuť jsme si spravili ve druhém poločase, kdy jsme po pěkných akcích přidali další branky a v pohodě vyhráli.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy ČB B): První poločas jsme odehráli velmi dobře, přestože jsme dostali dva rychlé góly. Druhý poločas jsme to chtěli ještě zkusit, bohužel jsme dostali hloupé góly a zápas jsme potom spíše jen dohráli. Musíme se příští zápas už konečně zvednout.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - M. Vávra [-] (65. V. Neumann st. [-] ) , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , F. Hlaváč [-] - V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , P. Janovský [-] , B. Češka [-] - P. Boháč [-] (85. P. Lexa [-] ) , V. Brožka [-] (78. R. Kohout [-] )

TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - O. Zajíček [-] , L. Radosta [-] , J. Bobek [-] , Z. Marek [-] - D. Jelínek [-] , J. Knotek [-] (77. K. Vaškovský [-] ) , J. Zýka [-] , J. Weinreb [-] - J. Petrou [-] , R. Fošum [-]

ŽK: 67. Z. Marek .
Hráči zápasu: P. Janovský .
Místo: Nová Ves. Rozhodčí: Hučík Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.