3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov zlomil oslabený Temelín ve druhém poločase


Branky


0

Na půdu ambiciózního Boršova přijel do dnešního zápasu neporažený Temelín. Vzhledem k absencím v sestavě hostů bylo jen otázkou času, kdy se boršovští prosadí. Nakonec dali ve druhém poločase tři branky a po zásluze vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se branky nedočkali

Zápas mužstev z horní části tabulky, pro některé dokonce horcí adepti na postup, sliboval zajímavou podívanou a především kvalitní fotbal. Již před zápasem se ale pomyslné kurzy velmi proměnily a ukazovaly jako jasného favorita domácí Boršov nad Vltavou. Temelín totiž přijel s jedním hráčem na lavičce a v základní sestavě měl hráče, kteří již nějaký ten pátek fotbal nehráli. K marodům se přidaly různé oslavy, lázně a spřátelený Olešník hrál ve stejném čase. Od začátku zápasu byli domácí lepším týmem. Z hostí zahrozil pouze v úvodu utkání hlavou Pojer. Vyloženější šance však měli domácí, konkrétně Pokorný trefil střelou zpoza vápna pouze břevno. Další příležitost se zrodila ze strany hřiště, když odcentroval Pavel Češka na hlavu Kofroně, který ale nedokázal usměrnit míč lépe. A když ani Pokorný, po zpětné nahrávce Grubera, nedokázal prostřelit skvěle chytajícího Cihlu v brance hostů, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. 

K územní převaze přidal Boršov i góly

Druhý poločas nabídl konečně i góly. Ve 49. minutě si narazil míč se spoluhráčem Komrska a z levého beka se dostal až na dostřel branky Cihly. Za vápnem to zkusil a byla to střela gólová – 1:0. Není to tak dávno, kdy Komrska předvedl podobnou akci a také zakončoval gólově, skvělý počin od obránce. Netrvalo dlouho a Boršov šel do trháku. Na konci krásné kombinační akce byl nahrávající Fessl a do prázdné branky zakončující Šimeček2:0. A v 70. minutě diváci tleskali domácím hráčům potřetí. Gruber centroval míč ze strany na zadní tyč, jenže nikdo z hráčů míč nakonec netečoval a ten zapadl až do branky hostů – 3:0. Zde se ukázala dobrá kopací technika kapitána domácích. Ke konci utkání se temelínští snažili vstřelit alespoň jednu branku, ale bohužel pro ně se jim to nepovedlo. Boršov se tak dobře naladil na příští kolo, kdy zajíždí na hřiště vedoucí Nové Vsi, což by měl být jeden ze šlágrů celého podzimu.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Pavel Češka (hráč Boršova): Hosté přijeli zřejmě v oslabené sestavě.My jsme byli po celý zápas jednoznačně lepším mužstvem a vytvářeli si i šance,které jsme proměnili až po změně stran. Jsme rádi, že jsme v poklidu vyhráli před důležitým zápasem v Nové Vsi.

TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Slavoje Temelín): V dnešním utkání nám chybělo mnoho hráčů základní sestavy a utkání podle toho i vypadalo. Domácí nás po všech stránkách přehrávali a i když jsme poločas ještě udrželi, bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit aspoň jednu branku.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - L. Komrska [-] (60. L. Matoušek [-] ) , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , J. Lísal [-] (80. T. Müller [-] ) - L. Soukup [-] (50. L. Fessl [-] ) , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , P. Češka [-] - J. Šimeček [-] , F. Pokorný [-]

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , A. Kotlár [-] , V. Havlíček [-] , A. Novák [-] - J. Luňáček [-] , S. Melnykovskyi [-] , K. Šíma [-] , J. Pešek [-] - J. Luňáček [-] , J. Vojík [-]

ŽK: 18. M. Pojer .
Hráči zápasu: L. Komrska , J. Gruber - O. Cihla .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.