Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek rozhodl již v prvním poločase


Branky


10. K. Krupka , 31. P. Vazač , 33. P. Vazač , 36. P. Vazač , 60. T. Wejskrab - 12. P. Vornay , 64. P. Vornay
0

Domácí Borek připravil Temelínu třetí krutou prohru v řadě. Naopak u domácích se znovu dařilo hráči minulého kola Vazačovi. Ten v rozmezí šesti minut skóroval hned třikrát! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Vazače za šest minut!

Temelín přijel k zápasu opět oslaben, stejně jako tomu bylo v minulých zápasech. Na střídání byl připraven ne úplně zdravotně fit Zdeněk Hrdina. Naopak domácí povzbuzeni výhrou z posledního domácího utkání se do soupeře od začátku hezky zakousli. Nejprve postupoval sám na brankáře Wejskrab, ale Cihlu neprostřelil. Jen za několik málo okamžiků se ke střele dostal Vazač, ale tentokrát ještě neuspěl, když trefil pouze břevno. V 10. minutě se Borek konečně ujal vedení. Z přibližně 25ti metrů napálil míč Krupka a ten se zastavil až v síti – 1:0. Skoro z rozehrávky hostů, však bylo ihned srovnáno. Domácí se na svůj gól nadřeli, aby hned následně darovali Temelínu lacinou branku. Nedorozumění brankáře s obranou využil ke skórování Vornay1:1. Domácí to ale nepoložilo a nadále měli mírnou převahu. Do vedení však mohli jít hosté, když Borek jednou podržel Pytel, podruhé pomohl s odvrácením hrozícího nebezpečí Kantor. Ve 31. minutě odstartoval svoji show Petr Vazač. V rozmezí šesti minut udeřil hned třikrát. Jednu z branek vstřelil z hranice vápna, kdy z prvního doteku uklidil míč na místo určení. Potom se dobře zapojil do kombinace svých spoluhráčů a ještě proměnil samostatný nájezd. Poločas tedy skončil tříbrankovým rozdílem.

 

Borek polevil, přesto vyhrál

Někdo by možná čekal, že ve druhém poločase uvidí odevzdaný Temelín, který si připíše další příděl. Jenže hosté se máčkli a úvod poločasu byl jasně v jejich režii. Domácím nepůjčovali míč a ti nevěděli, kam dřív skočit. Paradoxně ale inkasovali popáté. Z ničeho nic vyřešil dobře brejkovou situaci Wejskrab, který si za svůj výkon branku rozhodně zasloužil. Temelín byl i nadále překvapivě lepší a s nelehkou pozicí se vypořádal mnohem lépe než před týdnem s Mladým. Nakonec přidal ještě jeden gól Vornay a utkání výsledkem 5:2 i skončilo. Petr Vazač tak po rozhovoru zveřejněním na našem webu předvedl parádní kousek a je jasné, že v sestavě kola nebude chybět ani tentokrát. Borek získal další tři body, naopak Temelín má skóre z posledních třech utkání 3:15. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Jsme rádi, že jsme ve dvou domácích utkání získali šest bodů a udrželi se tak soupeřů, kteří také bodují. O záchranu bojujeme dále. Za první poločas musím kluky pochválit, když jsme konečně hráli kombinační fotbal, drželi jsme balón. Nejlepším naším hráčem byl Wejskrab a také střelec hattricku Vazač.




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - Z. Kastl [-] , M. Šulista [-] , P. Vajgel [-] , K. Krupka [-] (68. J. Litvan [-] ) - D. Strobl [-] (81. F. Jiřík [-] ) , T. Wejskrab [-] , L. Kantor [-] (68. J. Frank [-] ) , V. Babka [-] - P. Vazač [-] , J. Korbel [-] (46. D. Mareš [-] )

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , A. Kotlár [-] , A. Novák [-] , J. Pešek [-] - K. Šíma [-] , M. Jaroš [-] , V. Havlíček [-] (68. Z. Hrdina [-] ) , S. Melnykovskyi [-] - P. Vornay [-] , J. Čecháček [-]

ŽK: 46. L. Kantor , 63. M. Pytel , 85. T. Wejskrab .
Hráči zápasu: T. Wejskrab , P. Vazač - P. Vornay .
Místo: Borek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.