1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek se postaral o překvapení kola


Branky


33. D. Holzer - 17. O. Vaník , 90. P. Vazač
0

Nová Ves sice v minulém kole nestačila na Mladé a Borek měl na kontě dvě výhry v řadě, ale favoritem utkání byli stejně domácí. Jenže opět se ukázalo, že pravda leží na hřišti. Borek zabojoval a vydoloval cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí srovnal Holzer

Jak je již v úvodu naznačeno Nová Ves si měla v zápase s Borkem dokráčet pro tři body. Tuto teorii ještě více podpořil fakt, že hosté přijeli pouze ve dvanácti lidech bez výrazných posil ze Slavie ČB a šanci tak dostali hráči spíše druhého sledu. Úvod utkání ale ukazoval, že to nebude tak hladké a jednoznačné vítezství domácích. To ještě více umocnila 17. minuta, kdy se Borek zásluhou Vaníka ujal vedení. Holzer odkopl míč pouze na hranici velkého vápna, kde trefil Janovského. Odražený míč pak Vaník nasměroval kousek od brankáře Pavla, který však nereagoval – 0:1. Utkání mnoho vyložených šancí nepřinesla na ani jedné straně. O to víc mohl Novou Ves mrzet neproměněný nájezd Brožky, před kterým si brankář lehl, jenže Brožka překopl nejen jeho a branku, ale i síť za ní. Vyrovnat se domácím podařilo ve 33. minutě, kdy se po rohovém kopu míč dostal do skrumáže před brankou Janků a Holzer dotlačil míč do sítě – 1:1. Nové Vsi před tím ještě nebyl uznán gól pro ofsajd. Následné střely jejich hráčů nekončily na správném místě. 

V poslední minutě trefil výhru Vazač

Do druhého poločasu vyběhli hráči Borku za nadějného stavu 1:1. A rozhodně se nadějně rozehraného zápasu nezalekli a nebyli na hřišti horším soupeřem. Za celé druhé dějství by člověk jen těžko vzpomenul nějakou brankovou příležitost domácích. Utkání bylo poněkud nervózní, čemuž přispěl i hlavní rozhodčí Šafránek. V 80. minutě dostal novic v novoveském dresu Šejba po dvou žlutých kartách v jedné minutě, kartu červenou. O pár minut později hráli již hráči Nové Vsi v devíti. Po tvrdém zákroku Holého přišla oprávněná žlutá karta a v utkání byla již druhá. I v devíti si domácí vypracovali v poslední minutě rohový kop. Boháč ho ale rozehrál tak špatně, že Borek založil brejk. V souboji Vazače s Češkou uspěl prvně jmenovaný a postupoval sám na Pavla. Vazač potvrdil střeleckou fazónu a dlouhou kličkou překonal brankáře a rozhodl o překvapivém vítezství svého týmu – 1:2. Po třetí výhře v řadě se Borek dostal do klidného středu tabulky. Nová Ves se i přes tuto ztrátu drží prvních celků v OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Zápas s Borkem se nám nepovedl. Chyběla nám bojovnost, dostali jsme dvě červené karty, i když u té první ani pořádně nevím za co. Nicméně Borek si za svoji snahu vítězství zasloužil.

FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Chtěl bych poděkovat klukům za bojovnost. Především pak klukům, kteří obvykle nedostávají tolik příležitostí a dnes ukázali, že do budoucna svou šanci určitě mají. Teď myslím hlavně dorostence, které jsme měli dnes v sestavě.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - D. Holzer [-] , E. Janeček [-] , P. Janovský [-] , J. Kohout [-] - P. Boháč [-] , B. Češka [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (46. R. Šejba [-] )

FK Borek
P. Janků [-] - Z. Kastl [-] (76. F. Jiřík [-] ) , M. Šulista [-] , M. Šulista [-] , J. Litvan [-] - J. Endlicher [-] , L. Kantor [-] , O. Vaník [-] , J. Frank [-] - J. Korbel [-] , P. Vazač [-]

ŽK: 66. E. Janeček , 67. Z. Holý , 80. R. Šejba , 85. J. Kohout - 59. J. Korbel , 62. M. Šulista . ČK: 80. R. Šejba , 88. Z. Holý .
Hráči zápasu: P. Janovský - J. Korbel , L. Kantor .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.