M. Pícha 27.
M. Pícha 39. (p.)
M. Pícha 57.
M. Pícha 69. (p.)
4:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Neplachově vítěze neměla


Branky


27. M. Pícha , 39. M. Pícha (p.) , 57. M. Pícha , 69. M. Pícha (p.) - 22. J. Gruber (p.) , 24. F. Pokorný , 76. J. Češka , 88. J. Gruber
0

Boršov přijel k utkání na neplachovském pažitu s touhou odčinit poslední špatné výsledky. To co se poté odehrálo na hřišti, předčilo veškerá očekávání. Diváci viděli dvě červené karty, tři pokutové kopy a hlavně osm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle skončila 2:2

Do Neplachova zavítal ambiciózní tým z Boršova, kterému se v posledních týdnech příliš nedaří. V utkání byl přesto jednoznačným favoritem. Ještě když byl po nadějném začátku vyloučen domácí Sobota. Ten sice zabránil jasnému gólu, ale rukou. Následovala červená karta a pokutový kop, který Gruber s velkým štěstím překonal Dvořáka - 0:1. Za malou chvíli už vedli hosté o 2 góly, když hloupou chybu v rozehrávce domácích potrestal Pokorný, který šel na Dvořáka sám a zakončil ke vzdálenější tyči – 0:2. Zdálo se, že domácí jsou zralí na ručník. Ve svém středu ale mají výborně hrajícího Píchu. Ve 27. minutě se Pícha z přímého kopu trefil k tyči a snížil. Domácí, kteří hráli v deseti lidech, ožili a přeskupili řady. Martin Dušák se zatáhl dozadu a Pícha zůstal útoku sám. Ve zbytku první půle se domácí dokázali vyrovnat hostům a hrál se tvrdý zápas. K tomu přispěl i rozhodčí, který pouštěl i souboje na hranici únosnosti. Ve 40. minutě se Pícha dostal s míčem do šestnáctky hostů a byl podražen gólmanem Bláhou. Pokutový kop s přehledem proměnil sám faulovaný Pícha. Ve 43 minutě měl možnost po chybě boršovské obrany domácí Brčák, ale obloučkem trefil jen břevno. Bláznivý poločas tak skončil nerozhodně.

Neplachov vedl, ale utkání do vítězného konce nedotáhl

Boršov šel do druhé půle s jasným cílem zvítězit, domácí naopak zkusit zabojovat o co nejlepší výsledek. Nicméně hostům se nedařilo přetavit početní výhodu k získání větší převahy a k zatlačení domácích do defenzivy. Naopak domácí byli po přestávce nebezpečnější, v 57. minutě šli do vedení. Brčák vyslal Píchu ideální přihrávkou do samostatného úniku a ten si již věděl rady. Zkušeně zakončil kolem padajícím gólmana Bláhy - 3:2. Hosté odpověděli trestným kopem Šefčíka, který mířil do šibenice, ale gólman Dvořák míč dokázal vyrazit na roh. Ze standartních situací začali boršovští hrozit častěji a převaha jednoho muže v poli byla již znatelná. V 68. minutě ale dobře napadal Nekola a odměnou byl odražený míč k Píchovi, kterého hosté dokázali zastavit jen faulem.  I svojí druhou penaltu v zápase proměnil Pícha s přehledem. Najednou vedli domácí o dvě branky a schylovalo se k prvotřídní senzaci. Boršov se ale nevzdal a bušil do domácích. Po jednom z centrů mířil přesně nikým nehlídaný Jan Češka4:3. Hosté ucítili šanci a hnali se za vyrovnáním. Střelec třetího gólu Češka v další šanci přehazoval Dvořáka a míč pouze otřel o břevno. To už ale vyčerpaní domácí hráli pouze v devíti, protože po deseti minutách na hřišti se nechal zbytečně vyloučit po dvou žlutých kartách střídající Dychtl. Hráči Neplachova tak jen odkopávali míče, co nejdále to šlo. V 88. minutě si na centrovaný míč naběhl Gruber a technickou střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na konečných 4:4. Zápas určitě bavil všechny přítomné a pro domácí je jen škoda, že si nechali utéct další skvěle rozehraný zápas. Boršovská obrana inkasovala za poslední tři utkání čtrnáct branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Velká škoda, že jsme nedokázali udržet vedení. Ale od 20. minuty jsme hráli bez vyloučeného Soboty a na konci se nechal zbytečně vyloučit i Dychtl a v devíti to bylo hodně těžké. Nicméně zase jsme udělali zbytečné chyby, kdy stačilo míč jednoduše odkopnout. Zápas byl docela vyhecovaný, protože rozhodčí pouštěl souboje i za hranící pravidel, a z toho samozřejmě plynula tvrdá a vypjatá hra od obou celků.

FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Jsem nasraný a obrovsky zklamaný. Sedmdesát minut jsme hráli přesilovku a dostali jsme čtyři góly...Naše obrana nepracuje vůbec dobře, což ukázaly i předchozí zápasy. Ani bych dnes z našeho mužstva nikoho extra nevyzdvihoval.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Láník [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-] - M. Nekola [-] , P. Švec ml. [-] , P. Šafář [-] , J. Brčák [-] - M. Pícha [-] (76. M. Dychtl [-] ) , M. Dušák [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bláha [-] - L. Matoušek [-] , F. Filištein [-] , Z. Švejda [-] , J. Lísal [-] (73. L. Soukup [-] ) - J. Češka [-] , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] , L. Fessl [-] - F. Pokorný [-] , P. Češka [-]

ŽK: 44. P. Švec ml. , 62. M. Pícha , 79. M. Dychtl - 14. J. Gruber . ČK: 21. L. Sobota , 82. M. Dychtl .
Hráči zápasu: M. Pícha - J. Gruber .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.