Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv uspěl Jankov/Dubné


Branky


0

Oba týmy si moc přály v utkání uspět a odpovídaly tomu i poměrně "nabité" sestavy. Posledních dvacet minut nakonec rozhodlo o tom, že hosté si dokráčeli k vysoké výhře o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z řady šanci hosté proměnili pouze jednu

Domácí Hrdějovice B si určitě chtěly spravit chuť po pár nepovedených zápasech a stejně na tom byli i hosté. Ti naposled vyhráli zápas o prázdninách a tomu odpovídala i jejich sestava, ve které sice chyběl kapitán Rut, ale doplněna byla o tři borce z „áčka“ – Mužíka, Fajtla a Mizeru. Od začátku zápasu byli aktivnější právě hosté z Jankova a přilehlého okolí. Nejprve šel sám na brankáře Trčku Mužík, ale svůj nájezd neproměnil. V další „tutovce“ pak selhal mizera, jenž promáchl centr směřující na malé vápno. Až do třetice to hostujícím hráčům vyšlo, když se prosadil Honza Šindelář0:1. Ten uklidil odražený míč z hranice vápna pod břevno. Domácí hráči nehráli povedené utkání a do šancí se příliš nedostávali. Do kabin se tak šlo za těsného náskoku hostujícího družstva.

Jankov si zaslouženě došel pro výhru

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. I tak ale dokázali Hrdějovice vyrovnat. Velmi k tomu přispěl brankář Šturma, když si šel pro dlouhý centr, ale v nejméně vhodnou chvíli uklouzl a pro Votrubu nebyl problém poslat balón na místo určení – 1:1. Dál se však tlačili za góly hosté, kteří řadu šancí zazdili. Až po příchodu Bohdala, který nahradil Ježka, se utkání zlomilo. Nejprve v 77. minutě Bohdal vystřelil a Trčka jeho pokus neudržel, čehož využil skluzující Mizera1:2. O dvě minuty později už skóroval samotný Bohdal, když využil centr Šindeláře ze strany a hlavou zvýšil na rozdíl dvou branek. Následně si Janeček narazil se Šindelářem a ve vápně byl přidržen. Následovala penalta, kterou však hráč A týmu Fajtl neproměnil. Nicméně čtvrtého gólu se jankovští přeci jen dočkali. Hejda utekl všem obráncům a již se zdálo, že bude sám zakončovat, míč ale nakonec ještě parádně připravil Mizerovi před prázdnou branku – 1:4. Hrdějovice B se tak pomalu propadají tabulkou a již mají stejně bodů jako jejich dnešní protivník.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): V kabině jsme si před utkáním řekli, že musíme bojovat a vyhrát. Bohužel v samotném zápase jsme opět hodně chybovali a darovali tak Jankovu tři body. V dnešním zápasu nepodal nikdo z našeho týmu optimální výkon.

SK Jankov B
Tomáš Bürger (hráč Jankova): Do zápasu jsme nastoupili s pár hráči "áčka" a od začátku jsme byli lepším týmem, ale své šance jsme neproměňovali. Když už jsme se do vedení dostali, tak jsme o něj smolně přišli. Nicméně potom se nám podařilo třikrát skórovat a konečně jsme vyhráli!



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Beran [-] , M. Votruba [-] , M. Kolár [-] , M. Nálevka [-] (65. P. Rajzl [-] ) - F. Sýkora [-] , J. Fajtl [-] , T. Balík [-] (81. M. Vaniš [-] ) , P. Pimienta [-] (56. J. Suchan [-] ) - M. Bárta [-] (46. Z. Filípek [-] ) , A. Pražský [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Fajtl [-] , P. Maxa [-] , L. Simandl [-] , F. Černý [-] (57. J. Janeček [-] ) - P. Mizera [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , R. Mužík [-] (89. J. Dobeš [-] ) - M. Ježek [-] (73. K. Bohdal [-] ) , R. Hejda [-]

ŽK: 38. M. Bárta , 53. J. Beran - 42. F. Černý , 64. L. Simandl .
Hráči zápasu: F. Černý , J. Šindelář , R. Mužík .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.