3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká rozhodla v závěru utkání


Branky


0

Jankov/Dubné přijel do podzámčí bez pendlů z A týmu a většinu času byl aktivnějším celkem. Domácí ale ukázali velkou produktivitu v zakončení, a proto si připsali, aspoň na pohled, vysoké vítězství o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Trochu překvapivým momentem byl pro hosty fakt, že se zápas odehrával na umělé trávě. Dle průběhu prvního poločasu se s tím ale hráči Jankova srovnali celkem dobře. V 10. minutě se sám na „penaltě“ objevil Šindelář, ale díky pomalejšímu zpracování vystřelit nedokázal. Další minuty se hra přelévala od vápna k vápnu, ale vyložené šance k vidění nebyly. Vážnější šanci měl až Kudláček, jenž jen těsně nedosáhl na centr směřující na zadní tyč. Nic dalšího, co by stálo za zaznamenání, se v prvních pětačtyřiceti minutách již nestalo. 

Domácí udeřili třikrát

Druhý poločas přinesl řadu šancí i góly. Velký vzruch vyvolala situace, kdy si Kudláček přistrčil hlavou míč kolem obránce, který ho zastavil v pokutovém území z pohledu hostů nedovoleně. Rozhodčí Šafránek však jejich názor nesdílel. Hosté byli nadále lepším týmem. Hejda utekl po lajně a odcentroval na Simandla, jehož střela jen těsně minula Jíšovu branku. Poslední šanci poslat Jankov do vedení měl Maxa, který vystřelil pár centimetrů od šibenice. Pravidlo nedáš-dostaneš, platilo i tentokrát. Hosté vyrobili v 71. minutě hrubku ve středu pole, kterou nekompromisně domácí ztrestali Jankovským, který v souboji přetlačil obránce Jankova – 1:0. Hosté nadále tlačili domácí, ale již bez výrazných šancí. V 83. minutě si tak vzal slovo opět Jankovský. Šindelář chtěl po zemi rozehrát míč od svého vápna, což se mu stalo osudným – 2:0. Poslední hřebíček do jankovské rakve zasadil střídající Marek, jenž proměnil samostatný únik – 3:0. Domácí se tak drží v poklidném středu tabulky. Hosté po výhře v minulém kole opět prohráli a dál budou bojovat o udržení.      



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Jsme zklamaní opět. Myslím si, že na šance jsme jednoznačně vyhráli, jenže když nedáme branku, tak nemůžeme vyhrát. Naopak hosté své šance proměnili a to rozhodlo o naší další prohře.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - M. Kovařík [-] (46. D. Ambrož [-] ) , T. Křiváček [-] (46. K. Jonáš [-] ) , F. Brom [-] , K. Jandera [-] - J. Rubick [-] , J. Hrdý [-] , L. Povišer [-] , J. Rubick [-] - M. Jankovský [-] , J. Pavlík [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , J. Honner [-] , D. Rut [-] , F. Černý [-] (85. M. Pavlík [-] ) - R. Hejda [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , T. Bürger [-] (48. J. Janeček [-] ) - M. Kudláček [-] , M. Ježek [-] (81. M. Brabec [-] )

ŽK: 70. K. Jonáš - 66. M. Ježek .
Hráči zápasu: M. Jankovský - M. Kudláček .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.