1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Čtyrák" vyhrál i v Nových Hradech


Branky


0

Dnešní utkání slibovalo vyrovnaný průběh. Čtyři Dvory nepoznali od 4. kola hořkost porážky a domácí jsou zase na domácím hřišti velmi silní. Kvalita předvedené hry nebyla na nejvyšší úrovni a všechny tři body nakonec sebral hostující tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píša určil poločasový výsledek

Hosté mají formu jako hrom a už asi ani nepamatují, kdy naposledy prohráli. Nové Hrady jsou doma zase vždy silným protivníkem. Můžeme tedy říct, že narazila kosa na kámen. Ačkoliv hosté přijeli v pouze v jedenácti lidech, drželi hosty poměrně na distanc od své branky. Fotbal to nebyl, kdo ví jaký. Gólu se diváci dočkali až ve 35. minutě. A zařídilo ho nestárnoucí duo v útoku hostů Raušer – Píša. První jmenovaný nahrával a druhý zakončoval přesně na bližší tyč – 0:1. Nové Hrady se spíše na hřišti jen ploužily a šanci měly jednu ze standardní situace. Střelu Vítězslava Jelínka ale bravurním zákrokem vyrazil Voneš.

Hosté své vedení uhájili

Do druhého poločasu nastoupili domácí s novým rozestavením a především mnohem aktivněji a nespouštěli hosty z jejich poloviny hřiště. Ve velké šanci ale selhal opět kapitán Jelínek, který netrefil branku. A tak v 67. minutě opět trestal ve velké pohodě hrající Ondřej Píša. Ten využil velkého nasazení spoluhráče Raušera, který i přes svůj věk přesprintoval obránce a zpětnou přihrávkou našel zmiňovaného Píšu, jenž s přehledem zakončil – 0:2. „Čtyrák“ pak mohl vést větším rozdílem, ale domácí podržel brankář Winsberger jako například u pěkné střely od Slepičky. Nové Hrady snížili v 85. minutě zásluhou Silmbroda na 1:2. Po rohovém kopu se dobře zorientoval v pokutovém území. Na konci utkání přišla jedna sporná situace, kdy Silmbrod postupoval na branku Voneše a v souboji s Vančurou se dožadoval odpískání faulu. Dle názoru hlavního rozhodčího bylo držení vzájemné a tak zůstala jeho píšťalka němá. To se pranic nelíbilo domácím a vyfasovali ještě jednu červenou kartu. Čtyři Dvory B se tak přiblížily čelu tabulky, naopak Nové Hrady se nebezpečně blíží pásmu, kde se bojuje o udržení se v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): Dneska jsme předvedli hrůzostrašný výkon, který nemá s Okresním přeborem nic společného. To byla spíš horší III. třída. Na hřišti pouze chodíme a dnes bych mohl vyzdvihnout asi jen našeho brankáře Winsbergera. Od nás to byl nejslabší výkon podzimu.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyřech Dvorů B): Vítězství chutná o to víc, že jsme ho vybojovali na horké půdě Nových Hradů. Od nás to byl dobrý kolektivní výkon. Bylo by podle mě také ku prospěchu fotbalu, aby utkání zde řídila trojice delegovaných rozhodčích.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Marhoun [-] , J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] (67. J. Hanžlík [-] ) , R. Fáč [-] - M. Zajac [-] (67. L. Suchý [-] ) , V. Jelínek [-] , L. Tuscher [-] , D. Meregya [-] - P. Silmbrod [-] , R. Brousek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , D. Mentlík [-] , J. Vančura [-] , M. Maliňák [-] - V. Slepička [-] , M. Sedlic [-] , P. Knietel [-] , T. Vajo [-] - J. Raušer [-] , O. Píša [-]

ŽK: 65. R. Fáč , 89. J. Marhoun , 89. P. Silmbrod - 60. M. Sedlic . ČK: 90. L. Suchý .
Hráči zápasu: L. Winzberger - J. Vančura , O. Píša .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.