J. Tušl 20.
1:2
(1:1)
11. R. Tyrpák (vl.)
68. P. Vornay
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín udolal domácí Rudolfov B


Branky


20. J. Tušl - 11. R. Tyrpák (vl.) , 68. P. Vornay
0

V neděli v podvečer se na Perštátu utkala mužstva místní „benfiky“ a Temelína, který spadl loňský rok z krajské 1.B třídy. Ten ještě postrádal zraněného Hrdinu. Fanoušci co se přišli podívat, viděli zajímavé utkání, které přineslo kuriózní situace, tři góly a nakonec výru Temelína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divácky atraktivní poločas skončil 1:1

V prvním poločase měli míč na svých kopačkách více domácí a hráči Temelína vyráželi do nebezpečných protiútoků. Všichni diváci ještě možná ani nedosedli na svá místa a viděli situaci, která by mohla směle kandidovat do sportovních zpráv televize Nova – palec dolů. Brankář domácích Koryťák rozehrál nakrátko svému bekovi Tyrpákovi, který mu míč vrátil z první a k překvapení všech míč rozvlnil síť za domácím brankářem – 0:1. Ne nadarmo trenéři hráčům opakují, aby se snažili dávat malé domů mimo branku. Domácí to ale nepoložilo a ve 20. minutě vyrovnal hlavou Tušl po rohu dobře hrajícího Davida Říhy. Ve 29. minutě nepochopitelně selhal hostující útočník Lukáš Říha, kterému před prázdnou branku ideálně naservíroval míč kapitán Vornay. Říha si však trefil jen stojnou nohu. Poté měl dvě dobré příležitosti domácí Machovec, ale na brankáře Cihlu si nepřišel, ani když na něj postupoval zcela sám. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1. 

O osudu utkání rozhodl kapitán Temelína Vornay

Ve druhém poločase měl Rudolfov pár šancí ke skórování, nicméně brankář Cihla již žádný míč za svá záda nepustil a svůj tým nejednou podržel. Celý zápas tak rozhodla bomba z 25 metrů hostujícího Vornaye, nejlepšího hráče utkání. Přestože se domácí snažili, dobrými možnostmi pohrdl Koranda a druhý gól se jim vstřelit nepodařilo a tak si tři body připsali hostující hráči trenéra Beránka, kteří byli v zápase spíše šťastnějším, než lepším týmem. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Odehráli jsme první mistrovské utkání, ve kterém na nás byla znát určitá nesehranost. Myslím si, že by utkání slušela spíše remíza, když jsme hostům oba góly vlastně darovali. Na druhou stranu jako pozitivum vnímám fakt, že jsme měli v kádru 4 dorostence. To je cesta jakou se chceme vydat, to znamená dávat šanci mladým hráčům.

TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Slavoje Temelín): My jsme spokojeni, první vítězství,přestože jsem měl ještě ve středu na tréninku 6 hráčů... Je pravdou, že ve druhé půli nás hodně podržel brankář Cihla, který vychytal pár dobrých šancí domácích, ale i my jsme měli situace, ze kterých jsme mohli skórovat. Nakonec zápas rozhodl náš nejlepší hráč na hřišti Vorny (kapitán Vornay, pozn. autora).



Sestavy


SK Rudolfov B
M. Koriťák [-] - J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , K. Loula [-] , R. Tyrpák [-] - M. Pexa [-] , M. Sládek [-] , D. Říha [-] , D. Nguyen Ngog [-] (46. T. Kubů [-] ) - J. Machovec [-] , T. Koranda [-]

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - V. Havlíček [-] (46. M. Pojer [-] ) , J. Pešek [-] , J. Luňáček [-] (46. A. Kotlár [-] ) , M. Machálek [-] - A. Kotlár [-] , J. Čecháček [-] , J. Luňáček [-] (46. A. Kotlár [-] ) , P. Vornay [-] - S. Polata [-] , L. Říha [-]

Hráči zápasu: D. Říha - P. Vornay .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.