0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal plakal, tři body nakonec bere Kameňák


Branky


0

Žádná pastva pro oči to v Horní Plané nebyla. Hosté, i kvůli absencím, nenavázali na povedený výkon z minulého kola, ale to je mrzet nemusí - nakonec totiž tři body proti trápící se Horní Plané tak jako tak uhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stegbauer mířil přesně

Kameňák nastupoval do utkání s vysokým sebědomím po demolici Frymburku v minulém kole. Ale proti Horní Plané se mu zdaleka tolik nedařilo. V první půli ale byli hosté lepší, Truhlář ještě odolal proti šancím Sládka a Váši, jenomže ve 42. minutě už byl krátký na střelu Stegbauera z dvaceti metrů. Kapitán hostů se tak stylově vrátil do sestavy a poslal svůj celek do poločasového vedení 1:0. Horní Plané se v první půli vůbec nedařilo.

Dudák zachraňoval

Druhý poločas Horní Planá přece jen trochu přidala a vytvořila si i střelecké příležitosti, ale Dudák v bráně předvedl skvělé zákroky a dotáhl tým v utrápeném zápase za třemi body.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): Byli jsme špatní. Sešli jsme se celkem dobře, ale já už nevím. Někteří dorazili po opici, nikdo už nechce, špatný přístup hráčů. Bylo to trápení, bez šancí, neměli jsme na to. Už na to nemáme sílu, jsme tak na dně, že se musí stát zázrak, abychom se z toho dostali. Teď nás čeká velice těžký soupeř ve Vyšším Brodě a nevím nevím, jestli k tomu zápasu přistoupíme podobně, tak to budeme mít hodně těžké.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vojtěch Brozman (trenér): Přijeli jsme do Horní Plané hrozně oslabení, na poslední chvíli omarodil Svobodný, Kuta musel zůstat v práci. Po vítězství 6:0 s Frymburkem jsme tentokrát byli rádi za tři body, když rozhodl Stegbauer ránou k tyči. Ale fotbal plakal na obě dvě strany. Jako trenér jsem hrozně trpěl, nevím, co s klukama bylo, nikdo neběhal, nikdo nebojoval. Bylo to jedno velké trápení, v řešení herních situacích, v koncovce. Bylo to špatné. Sládek šel dvakrát ze strany sám na brankáře, Váša jednou, nedali jsme. Jednoduše – zaplaťpánbůh, že jsme vyhráli. Chci ale pochválit našeho brankáře Kubu Dudáka, který nás fakticky zachránil, protože dva tři góly chytil, hlavně v 83. minutě už jsme viděli všichni míč v síti, ale on to dokázal ještě vytáhnout



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - T. Komžák [-] (49. J. Foltýn [-] ) , Z. Šlak [-] , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-] - J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , V. Ryneš ml. [-] , A. Kvasnička [-] - F. Švábirt [-] (74. S. Šablica [-] ) , M. Kordík [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Beneš [-] , D. Průdek [-] , P. Petkov [-] , P. Božík [-] (55. D. Dao [-] ) - J. Váša [-] , M. Sládek [-] , T. Chromý [-] , J. Stegbauer [-] - V. Kotalík [-] (22. M. Samborský [-] ) , J. Píšek [-]

ŽK: 62. D. Dao , 79. M. Sládek .
Hráči zápasu: J. Dudák , J. Stegbauer .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - Marek, Adamovič.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.