Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 12:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda SKHC!


Branky


10. J. Serbus , 27. M. Kůta , 35. J. Havel (p.) , 60. Š. Filsoch , 72. J. Havel (p.) , 76. J. Serbus , 83. Z. Dařílek , 90. J. Razima - 28. P. Nápravník , 44. R. Anděl
17

Domácím vyšla druhá polovina podzimní části na výbornou a potvrdit to chtěli i proti rezervě Speřic - štice letošního ročníku Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pouze o gól

Od začátku měli míč ve své moci a na úvodní gól tak diváci nečekali dlouho. Centr M. Kůty po rozehraném rohu našel hlavu nehlídaného J. Serbuse – 1:0. Pak se osmělili i hosté, jmenovitě P. Huňáček, jehož střela už mířila do opuštěné branky, ale vracející se obrana stihla na brankové čáře nebezpečí zažehnat. Hrál se svižný útočný fotbal se spoustou krátkých přihrávek do kombinace. Po jedné z nich se do speřické šestnáctky proháčkoval M. Kůta a střelou z ostrého úhlu zvýšil. Odpověď hostujícího celku byla rychlá. Zpětnou přihrávku po přetaženém centru přesně trefil P. Nápravník – 2:1. To byl impuls pro ofenzívu domácích. Tutovka J.Serbuse skončila těsně vedle tyče, vzápětí se M. Brada opřel do míče z 20 metrů a rozezvučel břevno Novotného svatyně. V branku tak vyústil až další výpad domácích. Š. Filsoch se odhodlal 1 na 1 do šestnáctky, byl faulován a J. Havel se z penalty nemýlil. Hotovo ale ještě rozhodně nebylo. Těsně před pauzou hosté podnikli středem pole povedenou kombinaci s kolmicí na R.Anděla, který vymetl vingl Chadimovy branky a dostal svůj tým znovu do zápasu.

Ve druhé půli se trefovali pouze domácí

Ani ve druhé půli domácí neupustili od poctivé kombinace, která postupně přinesla sladké ovoce. Po hodině hry šli Š. Filsoch s M. Kůtou na jediného obránce. Prvně jmenovaný místo přihrávky zvolil střelu a zvýšil znovu na rozdíl dvou branek. Další z rychlých útoků řešil L. Novotný pouze faulem na J. Serbuse a J.Havel ani druhou penaltou nepohrdl. Chvíli na to poslal M.Kůta vysoký centr na J. Serbuse a na jeho lob se hostující gólman natahoval marně. Hosté to ani za nepříznivého stavu nezabalili, snažili se dál o kombinační fotbal, a tak se bylo stále na co koukat. V závěru se v domácích řadách prosadili střídající hráči. V 83. minutě Kůtova sražená střela přelétla mimo dosah L. Novotného a Z. Dařílek už to měl s dorážkou na brankovišti snadné – 7:2. V poslední minutě si pak v rychlosti zpracoval míč J. Razima, halfvolejem neomylně zavěsil a dal tak razítko na podzimní gólový účet.

Nutno vyzdvihnout, že celý zápas se odehrál v duchu fair play bez zbytečně ostrých zákroků, jak už to ve vzájemných zápasech těchto týmů bývá pravidlem. Svědčí o tom i nulová statistika udělených karet od rozhodčího Čamry, který svým výkonem také přispěl k bezproblémovému průběhu utkání.

 



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] (79. Z. Dařílek [-] ) , T. Podařil [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , L. Suchý [-] (69. J. Razima [-] ) , M. Kůta [-] , M. Duba [-] , Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] , A. Šimák [-]

TJ Dálnice Speřice B
L. Novotný [-] - R. Anděl [-] (76. J. Svoboda [-] ) , P. Huňáček [-] , M. Linhart [-] , T. Marek [-] (46. F. Krejčí [-] ) , P. Nápravník [-] , T. Krčil [-] , M. Sadský [-] (85. M. Záviška [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Čermák [-] , M. Švec [-]

Hráči zápasu: J. Serbus , M. Kůta - M. Sadský .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - OŠANEC Jan (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 12:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 23:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 23:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:48

Tip: výhra hostů