Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani druhý zápas neznamenal pro domácí tři body


Branky


19

Domácí Jiřice nezvládli ani druhý zápas nové sezony. Naopak pacovské béčko si připsalo první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím

V prvním domácím utkání sezóny měly domácí Jiřice co napravovat, a tak hned v úvodu začaly proti omlazenému týmu z Pacova s aktivním vysokým presinkem. Ten na soupeře platil a dostal ho pod tlak, přesto větší šance přišly na druhé straně, když se přízemní střela ze střední vzdálenosti otřela o tyč domácí branky. Přestože jiřičtí byli i nadále aktivnější, šel do vedení Pacov, když využil skrumáže po trestném kopu. Domácí však i nadále pokračovali ve své hře a dostalo se jim odměny v podobě obratu ve skóre. Nejprve si na centrovaný míč na hranici malého vápna naskočil J. Vincenc a hlavou srovnal. Tentýž hráč pak o pár minut později doklepl ze stejného prostoru míč do branky znovu, když levačkou usměrnil nabídku od V. Zacha. Do přestávky pak Jiřice přidaly ještě jednu branku, když odražený míč z hranice vápna napálil do sítě sváteční střelec M. Hájek.

Hosté po pauze otočili

Nic nenasvědčovalo tomu, že by v druhém poločase mělo dojít k většímu dramatu, ale domácí již ani z daleka nebyli tolik aktivní a především směrem dozadu jim docházeli síly. Pacov se tak nadechl a začal postupně více a více ohrožovat branku soupeře, přičemž několik nebezpečných centrů vyboxoval zaskakující brankář z jiřické rezervy O. Beránek. Bohužel pro domácí přišel v zápětí zbytečný faul v ne příliš nebezpečném prostoru a kopala se penalta, na kterou už byl domácí brankář krátký. To hosty ještě více nakoplo a domácím nezbylo než hrát spíše na brejky, ale své samostané uniky nedokázali úspěšně zakončit jak D. Vincenc tak P. Příhoda. Zákonitě tak přišel trest, když zaváhání domácího brankáře využil aktivní J. Pražák a srovanal stav utkání. Obrat Pacova pak v závěru dokonal M. Dvořák, když se ač tísněný a zády k bráně prosadil střelou z úhlu, jež zapadla na zadní tyč.

 

(info: skjirice.wbs.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
J. Vincenc (Jiřice): "Věděli jsme, že start do soutěže nebyl dobrý, a tak jsme chtěli v domácím prostředí nastoupit od první minuty aktivně. To se nám celý první poločas, myslím, i dařilo a přestože jsme prohrávali, dokázali jsme se dostat do dvoubrankového vedení. V tom druhém už bylo znát, že nám dochází síly a z toho pramenily i chyby, kterými jsme minimálně dvě branky Pacovu doslova darovali. Takovéhle zápasy ale zvláště pak v domácím prostředí musíme zvládat."




Sestavy


SK Jiřice
O. Beránek [-] - D. Čepl [-] (66. J. Jůzl [-] ) , D. Vincenc [-] , J. Plaček [-] (85. V. Pinkas [-] ) , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] , V. Zach [-] , P. Příhoda [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pavelec [-] - M. Mička [-] (46. ) , J. Kučera [-] , J. Pražák [-] , D. Přibyl [-] (55. K. Vágner [-] ) , J. Přibyl [-] (78. M. Mička [-] ) , J. Hanek [-] , M. Dvořák [-] , J. Rathouský [-] , J. Kuran [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 17. R. Čepl , 62. J. Vincenc , 72. M. Jirků - 82. J. Kučera .
Hráči zápasu: J. Vincenc - J. Kuran .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BURZA Milan - SADSKÝ Stanislav (N), PRAVEČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pacov na první zápas odcestoval pouze v 11,ale ukázal srdce a prohrál smolně v nastavení.Na horké půdě v Jiřicích kde je malé hřiště to však budou mít těžké,proto dávám na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích