0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín ztratil po domácí prohře s Hlubokou "B" kontakt s čelem tabulky


Branky


16

Domácí rezerva Olešníku v posledním kole zvítězila na hřišti Rudolfova "B" a odčinila tak předchozí porážku z domácího prostředí od Lokomotivy ČB "B". Podzimní část uzavřela opět na hřišti v Temelíně tentokrát proti rezervě Hluboké. Ta se v posledních kolech výsledkově zvedla, ale i přesto nadále čeká na první venkovní podzimní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné vážnější šance ani gól první půle nenabídla

Obě mužstva nastoupila na hřiště v ne příliš fotbalovém mlhavém počasí, které podpořil i nevýrazný výkon obou mužstev. Byť měli míč na svých kopačkách více domácí fotbalisté, hrstka diváků se v prvním poločase žádné gólové situace nedočkala. I když se hostující hráči svým výkonem ve druhé polovině poločasu domácímu celku vyrovnali, nebyli pro branku O. Cihly nikterak nebezpeční a do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu. 

Hosté z Hluboké "B" rozhodli o své výhře

Od začátku druhého poločasu hostující hráči zpřesnili rozehrávku a zlepšili pohyb, což jim po čtvrt hodině hry přineslo i své ovoce v podobě vedoucí branky. U postranní čáry unikl v 57. minutě hostující J. Rubick, poslal přihrávku pod sebe na Petra Stejskala a ten se neomylně trefil pod břevno na přední tyč - 0:1. Domácí se ne a ne prosadit, takže si vzali hosté opět slovo. Druhý gól vstřelili v 71. minutě, když po chybné rozehrávce opět přesně přihrál J. Rubick tentokrát na Filipa Dědinu, ten zahrál na housle domácímu obránci P. Machovi a přeloboval ležícího brankáře O. Cihlu - 0:2. Poté už domácí hráče rezervní celek Hluboké přehrával hlavně ve středu hřiště díky běhavému M. Maňhalovi a J. Rubickovi.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Bohužel pro nás zápas skončil smolně, ne jenom, že byla mlha, že nebylo vidět z půlky na bránu, ale ještě jsme prohráli. Hluboká zaslouženě odvezla všechny body a my jsme bohužel propadli ve všech řadách. Asi bych pochválil kluky z Áčka Šáleného a Totha, kteří odjezdili celý zápas i po tom, co odehráli 90 minut den předtím za áčko.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Martin Čuhaj st. ( fans ): Na výborně připraveném hřišti hráli prim domácí, když do 30. minuty měli míč na kopačkách převážně jen oni, ale gól jsme neviděli. Do druhého poločasu nastoupil za Hlubokou Maňhal a pozvedl hru. Ve druhé půli byla Hluboká lepším týmem a odvezla si tři body.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , M. Šálený [-] , J. Fořter [-] , J. Toth [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , R. Chlumecký [-] , L. Rajtoral [-] , L. Říha [-] , P. Mach [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
P. Nechvátal [-] - K. Štabrňák [-] , P. Tůma [-] , T. Křiváček [-] , J. Suchan [-] , O. Krátký [-] , M. Kudrle [-] , J. Hrouz [-] , F. Brom [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 12. J. Fořter , 90. L. Říha - 31. F. Brom , 81. J. Rubick .
Hráči zápasu: F. Dědina , M. Maňhal .
Místo: Temelín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš (N), SLAVÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Poslední zápas podzimu bude na pohled nejhezčí zápas v tomto kole. Hráči se navzájem hodně znají, ale na krásném hřišti v Temelíně si domácí vítězství pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích