Zliv uspěla i ve svém posledním utkání podzimu na hřišti Žabovřesk


Branky


16

Domácí hráči ze Žabovřesk se na domácím hřišti pyšní jednou z nejpevnějších obran. Celkově i blížící se konec podzimní části se jim daří, když neprohráli poslední 3 utkání. O mužstvu Zlivi není třeba toho moc zmiňovat, protože za celý podzim ztratil tento tým body v pouhých 2 zápasech a právem se tak usadil na čele tabulky OP. Momentálně hráči ze Zlivi drží sérii 5 výher za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali v první polovině zápasu do vedení

První poločas se obešel víceméně bez větších šancí jak na jedné, tak i na druhé straně. V 18. minutě hosté podnikli ojedinělý protiútok, když si na levé straně seběhl útočník M. Pícha pro míč a krásným křížným balónem za domácí obranu našel Roberta Hanzala, který si jej ukázkově zpracoval do běhu a následně přeloboval proti němu vyběhnuvšího brankáře V. Eliáše - 0:1. Poté se již do žádné vyloženější šance nikdo ze soupeřů nedostal a do kabin odcházeli spokojenější hosté s těsným vedením v zádech. 

Těsnou porážku domácí zkorigovali v samém závěru

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté ze Zlivi a po standartní situaci navýšili své vedení z prvního poločasu. V 53. minutě poslal od rohového praporku centr před domácí branku J. Vlček, kde se míč odrazil k Tomáši Kučerovi, ten si zkušeně míč zpracoval a z otočky poslal balón pod břevno - 0:2. Po druhé brance se ale hosté vrátili k nevýraznému výkonu z prvního poločasu a dalo by se říct, že domácí byli aktivnějším mužstvem na hřišti. Zlivští fotbalisté se tak už spíš jen snažili dohrát zápas v poklidu do konce. Přesto se do větší šance ještě dostal hostující J. Slavík, který ale střelou podél brankáře orazítkoval pouze tyč domácí svatyně. Poslední čtvrthodinu vrhli domácí hráči všechnu snahu do útoku a tu zúročili v 86. minutě v zaslouženou snižující branku. Po dlouhém autu prodloužili domácí míč do malého vápna, kde se ve skrumáži nejlépe zorientoval Lukáš Houdek a střelou k tyči snížil - 1:2. V závěru našel ještě přihrávkou M. Pícha ve vápně svého spoluhráče M. Fürsta, ten si míč zpracoval, ale v zakončení neuspěl a netrefil ani bránu.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Dnešní zápas bych zařadil k těm nejméně povedeným v podzimní sezóně. Vstoupili jsme do něj, jako by jsme čekali, že nám výhra spadne do klína sama. Byli jsme nepřesní v přihrávkách, nebyli jsme důrazní, neobsazovali jsme hráče a v obraně se kupily chyby. Domácí naopak nastoupili nebojácně, byli důrazní, rychlí a nechybělo jim nasazení. Řekl bych, že dnes jsme se ke třem bodům vyloženě protrápili.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - J. Pilný [-] , J. Hála [-] , P. Pokorný [-] , M. Vašíček [-] , L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , J. Horský [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , T. Kučera [-] , J. Vlček [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , M. Pícha [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-]

Hráči zápasu: T. Kučera , R. Hanzal .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zevl Karel - ŠTANDA Rudolf (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 11. 2019 11:11
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: remíza

K nám přijede lídr soutěže a my si budeme chtít udělat pěknou dokopnou. Budeme hrát náš bolavý styl a uvidíme, jestli se nám podaří bodovat.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích