1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" si odvezla všechny body z Temelína


Branky


17

12. kolo okresního přeboru svedlo dohromady loňského vítěze rezervu Olešníka a budějovickou Lokomotivu. I přes překvapivou prohru z minulého kola s Úsilným byl jasným favoritem domácí Olešník "B"/Temelín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli efektivnější a navíc jejich šance na úspěch držel brankář L. Kuruc

Domácí mužstvo, posílené o několik pendlů z prvního týmu, začalo velmi aktivně a prvních 30 minut jasně ovládalo zápas. Bohužel ani jedna z šancí nebyla díky výborným zákrokům L. Kuruce v bráně Lokotky využita, a tak přišel trest v podobě gólové hlavičky Khalil Mohamed Ayeba v 31. minuta - 0:1. Neuběhly ani 2 minuty a hosté se dostali do dvoubrankového vedení. Jakub Růžička obral domácí obranu o míč a utíkal sám na domácího brankáře O. Cihlu. Ve vápně si ještě všiml lépe postaveného Stanislava Hlavinky, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou bránu - 0:2. Na góly bohatou desetiminutovku uzavřel krásnou akcí ve 39. minutě domácí Miroslav Tressl, který obešel dva obránce Lokotky a přesnou střelou k tyči snížil na 1:2. Olešník mohl těsně před koncem poločasu dokonce vyrovnat, ale brankář L. Kuruc nejprve na dvakrát vychytal jasné gólové šance, a když už na třetí dorážku nestačil, zastoupil ho na brankové čáře velmi dobře hrající stoper Jonáš Zýka. Do kabin tak mířily oba týmy za stavu 1:2 pro hosty.

Hosté ještě v závěru pojistili své vítězství

Druhý poločas začal náporem Lokotky, ale postupně si na brankáři Olešníku O. Cihlovi vylámali zuby, J. Růžička, J. Weinreb, K. M. Ayeb a M. Kadlec. Především samostatné úniky J. Růžičky a J. Weinreba měly skončit gólem. Domácí ve druhém poločase už nebyli tak aktivní jako v prvním dějství, hra se vyrovnala a spíše měla navrch Lokomotiva. V 80. minutě Jakub Růžička hlavou po rohovém kopu potřetí překonal domácího gólmana O. Cihlu a hosté vedli už 1:3. Domácí mohli ještě před koncem snížit na 2:3, ale nejprve L. Kuruc výborně zasáhl proti střele kapitána P. Vornaye a následná dorážka skončila na spojnici. Ve zbytku zápasu se již nic důležitého nestalo a tak se 3 body stěhovaly do Českých Budějovic.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Zápas pro nás už od začátku nezačal dobře. Bylo vidět, že nám to moc nejde a dělali jsme jednu chybu za druhou, čemuž nepomohlo ani častější střídání. Prostě jsme hráli špatně. Soupeř si zasloužil 3 body.

TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Odehráli jsme výborné utkání a myslím, že se muselo líbit i divákům. Nás podržel v prvním poločase gólman, ve druhém jsme měli zase více šancí my.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Šálený [-] , T. Kouba [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , L. Rajtoral [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , M. Studnička [-] , D. Heller [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - Z. Gregor [-] , J. Zýka [-] , P. Fantyš [-] , P. Kamiš [-] - S. Hlavinka [-] , M. Kadlec [-] , M. Ayeb [-] , J. Weinreb [-] - R. Fošum [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 65. M. Jaroš , 73. T. Kouba , 75. J. Kříž - 51. J. Weinreb , 55. Z. Gregor , 57. M. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Ayeb , L. Kuruc , J. Weinreb .
Místo: Temelín. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 12:56

Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na nejjednoznačnější zápas. Temelín byl sice horším týmem v zápase s námi, ale roli favorita doma potvrdí - 3:0

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 21:08
Petr Kubát

Tip: výhra domácích

Tady to vidím na nejjednoznačnější zápas. Temelín byl sice horším týmem v zápase s námi, ale roli favorita doma potvrdí - 3:0

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:09

Tip: výhra domácích