Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Křiváček vystřelil hattrickem Hluboké "B" tři body proti rezervě Rudolfova


17

Již tři kola rezerva Hluboké nezvítězila a nyní ji čekal další zápas v domácím prostředí, kde se hlavně v loňském ročníku prezentovala jako neporazitelný tým. Soupeřem jí byl mladý tým z Rudolfova, jenž si ze hřišť soupeřů moc bodů neodváží, přestože v minulém kole vybojoval letošní první výhru na hřišti Lokomotivy ČB "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v podstatě vážnější příležitost nenabídl

Zápas začal mírnou převahou domácích a první gólovou příležitost měl domácí Tomáš Adam až ve 39. minutě, ale gólman v hostující brance David Keřka jeho střelu stačil vykopnout na rohový kop. V první půli si jinak ale ani jedno z mužstev žádnou další vážnější šanci nevytvořilo. Možná, že si hráči vzpomněli na jarní zápas z loňské sezóny, který také na branky bohatý nebyl a nakonec skončil hubeným výsledkem 1:0 pro domácí tým.

Ve druhé půli úřadoval domácí útočník Tomáš Křiváček

Druhou půli začali domácí fotbalisté lépe kombinovat ve středu hřiště. To přineslo své ovoce v 66. minutě, když unikl po pravé straně F. Brom a předložil balón do malého vápna Tomáši Křiváčkovi a ten už neměl problém míč uklidit do brány - 1:0. Po pár minutách v 72. minutě prošel přes tři obránce hostů T. Adam, našel na zadní tyči opět aktivního Tomáše Křiváčka a bylo to 2:0. Za další dvě minuty v 74. minutě vysunul M. Sedlický koho jiného než Tomáše Křiváčka, jenž běžel z poloviny hřiště sám na D. Keřku a nedal mu žádnou šanci - 3:0. V 78. minutě fauloval domácí J. Suchan hostujícího hráče M. Zacha ve vápně a hosté kopali penaltu. Mohli tak alespoň zkorigovat průběžný stav utkání, ale kapitán Jan Tušl penaltu poslal jen do tyče domácí branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Martin Čuhaj st. ( fans ): Rudolfov má mladé běhavé mužstvo, které nehrálo vůbec špatně, ale ve druhé půli byla vidět na domácích větší zkušenost a zaslouženě vyhráli.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): První půle skončila bez branek, kde měli domácí nějaké ty šance na gól a my asi jednu... Druhá půle byla nahoru dolu, domácí vstřelili tři branky a nějakou tu šanci ještě neproměnili. My, co jsme měli šance, jsme nevyužili i s penaltou. Domácím gratuluji k vítězství, vyhráli zaslouženě a my se musíme připravit na velice těžký domácí zápas s Olešníkem "B".



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Procházka [-] - K. Štabrňák [-] , P. Tůma [-] , F. Brom [-] , D. Říha [-] , T. Křiváček [-] , V. Marek [-] , M. Sedlický [-] , J. Suchan [-] , O. Krátký [-] , M. Kudrle [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - F. Peiger [-] , M. Wolf [-] , V. Vejvar [-] , J. Machovec [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , L. Janák [-] , M. Sládek [-] , J. Kovařík [-] , J. Tušl [-]

Hráči zápasu: T. Křiváček , M. Kudrle .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš, POVIŠER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 12:56

Tip experta: remíza

Pro mne nejtěžší tip. Hluboká výsledkově tápe. Zkušenosti starších v souboji s mladou nevyzrálostí, avšak s pohyblivějšími pendly by mohl zápas přinést remízku - 2:2

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 21:08
Petr Kubát

Tip: remíza

Pro mne nejtěžší tip. Hluboká výsledkově tápe. Zkušenosti starších v souboji s mladou nevyzrálostí, avšak s pohyblivějšími pendly by mohl přinést remízku - 2:2

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:09

Tip: výhra domácích