Římov se Žabovřesky ztratil výhru v posledních minutách


Branky


18

Domácí hráči z Římova pokračují i po minulém kole v remízové sérii, když proti Hluboké "B" to byl již 4 nerozhodný výsledek z posledních 5 odehraných utkání. Hosté ze Žabovřesk zase vítězstvím nad Novými Hrady přerušili nepříjemnou sérii 3 proher v řadě. Postavení obou týmů v tabulce napovídalo, že diváci mohou očekávat vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle toho příliš nenabídla

První poločas zápasu nenabídl příliš pohledný fotbal, protože hra se kouskovala po mnoha faulech především ve středu hřiště. Domácí měli sice přízemní převahu, ale do vyložených příležitostí se nedostávali. Jejich největší šance byly po přímých kopech, ale i ty byly zakončeny nepřesně a mnoho starostí hostujícímu brankáři M. Škaroupkovi nenadělaly. A protože ani hosté si nevypracovali nebezpečnou příležitost, do kabin se odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Vše podstatné se odehrálo v závěrečných minutách zápasu

I po přestávce převaha domácích fotbalistů pokračovala a přinesla také první branku v 54. minutě, kterou vstřelil Filip Kukačka - 1:0. Po obdržené brance přidali i hosté, ale do šancí se nedostávali. A když v 84. minutě byl ve vápně důrazný domácí Michal Bauer, hlavou zvýšil na 2:0. Vypadalo to, že si domácí mužstvo v klidu pohlídá zisk tří bodů. Samotný závěr však přinesl zcela nečekaný zvrat a kolaps domácích hráčů, když nejprve v 88. minutě snížil hostující Vít Hrabčák střelou z vápna na 2:1 a o minutu později vyrovnal Luboš Formánek na konečný výsledek 2:2 po akci J. Horského, který u postranní čáry obehrál tři domácí hráče, přihrál J. Hálovi do středu hřiště, ten ještě poslal míč na O. Houdka na roh velkého vápna, odkud odcentroval na domácího stopera. Ovšem ten špatně odkopl míč a L. Formánek už poté neměl moc práce se zakončením.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Přijít o dvoubrankové vedení v posledních 2 minutách zápasu, k tomu se nejde nikterak vyjádřit. Pro nás rozhodně nepochopitelná ztráta třech bodů.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V zápase jsme chtěli jakkoli bodovat, ovšem tento cíl se nám od začátku nedařil. Podali jsme nejhorší výkon sezóny a hrozně zbytečně jsme faulovali. Kdyby měli domácí hráči lepší kopací techniku, tak poločas prohráváme 5:0 a nebylo by se o čem bavit. My ovšem udrželi remízu do poločasu, poté náš trenér a předseda v jedné osobě Martin Vašíček zvýšil hlas a mysleli jsme si, že to pomůže. Bohužel to se nestalo a domácí šli brzo do vedení. Nám se nedařilo si vytvořit hezkou akci nebo šanci před vápnem. A když jsme to trochu otevřeli dopředu, přišel trest pět minut před koncem. My se ovšem ještě dostali do zápasu, kdy střelou V. Hrabčáka z velkého vápna jsme snížili na 2:1 a o minutu později bylo vyrovnáno. Domácí diváci pokřikovali na našeho “dřevorubce” Honzu Horskýho, tak ten jim odpověděl výborným způsobem! Pro nás po velice špatném výkonu zlatý bod.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - J. Fuxa [-] , D. Štojdl [-] , T. Kohout [-] , P. Žáček [-] , P. Maršán [-] , J. Martiš [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Pilný [-] , P. Schacherl [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Vašíček [-] , L. Formánek [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 6. V. Vácha , 29. P. Schacherl , 33. P. Pokorný , 57. L. Formánek , 72. J. Horský .
Hráči zápasu: F. Kukačka - V. Hrabčák .
Místo: Římov. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 10. 2019 17:06
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 12:56

Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas a můj tip je - 2:2

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 21:08
Petr Kubát

Tip: remíza

Čekám vyrovnaný zápas a můj tip - 2:2

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:04

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:09

Tip: výhra domácích