Z. Gregor 70. (p.)
1:2
(0:0)
58. V. Vejvar (p.)
81. P. Bláha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov "B" vybojoval plný počet bodů na hřišti Lokomotivy ČB "B"


Branky


70. Z. Gregor (p.) - 58. V. Vejvar (p.) , 81. P. Bláha
17

I přesto, že Lokomotiva ČB "B" zabrala a své poslední dvě utkání vyhrála, zůstává stále na dně tabulky OP, kde už je horším týmem pouze mužstvo Úsilného. Hosté z Rudolfova "B" zase nepředvádějí žádné oslnivé výkony na hřištích soupeřů. Zatímco doma vyhrávají, z venkovních hřišť doposud odvezli jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas branku nenabídl

V menším derby mezi sousedy se dala očekávat vyrovnaná bitva, i když v prvním poločase měli navrch hosté z Perštátu, co se týče držení míče a vyložených šancí. Branku to ale ve prospěch hostů nepřineslo. Nejprve ve 13. minutě po pěkné kombinaci a centru M. Sládka zakončoval zcela nehlídaný J. Justin pouze do domácího brankáře R. Štěpánka. Teprve ve 21. minutě jednou z mála šancí zahrozili i domácí, kdy po pěkné akci Z. Gregora s kapitánem J. Weinrebem se řítil do vápna P. Kříž, kterého si ale dobře ubránil hostující stoper a kapitán J. Tušl. Od cca 25. minuty už hráli jen hosté z Perštátu. Z levé strany hřiště se do vápna protlačil M. Pexa, ale jeho střela skončila nad brankou domácích. 32. minuta přinesla pěknou kombinaci hostů J. Machovce s M. Sládkem, kdy se druhý jmenovaný pěkně uvolnil, ale jeho střela po pěkném zákroku domácího brankáře skončila vedle branky. Následný roh zahrával M. Pexa, míč proletěl celým malým vápnem, kde ale nebyl nikdo z hostujících hráčů. Až do 44. minuty se hrálo bez vyložených šancí, než se hostující hráč P. Bláha pěkně za vápnem uvolnil a pronikl až do vápna, kde míč v plné rychlosti napálil mimo branku. To bylo vše, co divákům první poločas nabídl.

Druhý poločas přinesl 3 branky a 2 penalty

Ve druhém poločase se začalo zvolna, hra se vyrovnala a také se přitvrdilo, což bylo vidět hned v 58. minutě. Po pěkné kombinaci a průniku hostujícího M. Sládka do vápna, jenž byl domácím hráčem nedovoleně zastavený, se kopala jasná penalta. Té se ujal a zároveň ji následně také proměnil Vojtěch Vejvar - 0:1. Domácí po obdržené brance přidali na tempu, chvílemi i hosty z Perštátu přehrávali a odměnou jim byla v 70. minutě po nedůslednosti hostujících hráčů ve středu hřiště a zbytečné ztráty míče druhá penalta v zápase. Domácí hráč vyslal pěknou přihrávkou za hostující obranu P. Kříže, který se sám řítil na hostující brankáře D. Keřku a ten jej ve vápně srazil. K pokutovému kopu se postavil Zdeněk Gregor a byl neomylný - 1:1. Od té doby se hrálo spíše mezi vápny a hra měla hodně nepřesností. V 81. minutě domácímu hráči vypíchl míč hostující Patrik Bláha, obešel ještě jednoho z domácích fotbalistů a pěknou střelou z 25 metrů nedal domácímu brankáři sebemenší šanci, kdy se ještě míč odrazil od tyče do sítě - 1:2. To ale ještě nebyl konec zápasu, což si asi hosté z Rudolfova "B" mysleli a věřili, že už se zápas jen tak dohraje. Svojí nezkušeností a nedůsledností pustili domácí hráče do tlaku, jenž mohl skončit v 90. minutě vyrovnávacím gólem ze standardní situace, kterou domácí P. Kříž zakončoval do tyče a při hostech stáli všichni svatí i při následné dorážce, kterou domácí zakončili mimo branku. Po následném odkopu od hostující branky zápas ukončil hvizd rozhodčího, který celé utkání odřídil velmi dobře.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Na venkovním hřišti Lokády jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého a to se potvrdilo. Chtěli jsme navázat na domácí výhru s Úsilným a nezačali jsme zle. První půli jsme byli lepší a kdyby jsme vedli o 3 branky, nikdo se nemohl divit. Druhá půle byla vyrovnaná, kdy naše vítězství zařídil v 81. minutě navrátilec Patrik Bláha, který měl nějaké ty roky od fotbalu pauzu. Mohlo být hůř, když domácí v 90. minutě zahrávali standardní situaci z naší nedůslednosti a trefili tyč. I tak si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a klukům velký dík za bojovnost a že to odmakali.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Fantyš [-] , J. Bobek [-] , Š. Sahan [-] , J. Kuchař [-] - M. Kadlec [-] , J. Janů [-] , J. Weinreb [-] , J. Wenzl [-] - P. Kříž [-] , J. Petrou [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Kešner [-] , V. Vejvar [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , M. Pexa [-] , M. Sládek [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 69. D. Keřka , 75. J. Tušl , 87. M. Wolf .
Hráči zápasu: M. Sládek , P. Bláha .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - WENZL Jan (N), DVOŘÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:39
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

Derby mladíků tipuji na remízu a hodně gólů, třeba 3:3.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:31

Tip: výhra domácích