Borek daroval Dobré Vodě bod


Branky


18

Borek stále dokazuje, jak silným mužstvem jako nováček v OP je a v domácím prostředí především, kde z 5 zápasů ani jednou neprohrál a ztratil body pouze za remízu s leaderem ze Zlivi. Hosté z Dobré Vody neuspěli nedávno na hřišti ve Zlivi a podlehli domácím vcelku jasně, ale hned minulý týden si spravili chuť na domácím hřišti, kde vysoko porazili jankovský B-tým a vrátili se na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v prvním poločase

Třetí Borek hostil doma druhou Dobrou Vodu a tak se očekával oboustranně útočný fotbal. Již v 5. minutě se domácí ujali vedení. D. Eliáš poslal do vápna nádherný centr, na který si naběhl Lukáš Kolouch a z voleje poslal míč přesně k tyči - 1:0. Borečtí byli více na míči a hosty ke své brance příliš nepouštěli. V 11. minutě přišel ojedinělý centr do domácího vápna a po chybě domácího beka vyrovnal Petr Pajenský na 1:1. To bylo v první půli ze strany hostů do útoku vše. Ve 27. minutě zahrával trestný kop R. Diviš a jeho střela jen těsně minula levou šibenici. Následně se dral do zakončení D. Eliáš, ale jeho zakončení nemělo potřebnou razanci. Utěšenou střelu M. Leštiny směřující do šibenice vyškrábl hostující gólman J. Pauer na roh. Poločas tak skončil 1:1.

Domácí byli aktivnější, ale i druhá půli skončila nerozhodně

I druhý poločas se nesl v duchu prvního. Domácí měli míč převážně na svých kopačkách a hosté zase byli spokojeni s remízovým stavem. Až v 72. minutě vlétl do vápna hostů O. Hanžl, píchl si míč dál a byl sražen hostujícím obráncem. PENALTA. Tu si postavil obávaný kanonýr Vjačeslav Baščevan a s přehledem poslal domácí opět do vedení - 2:1. Z toho se ale domácí moc dlouho neradovali. V 74. minutě nepochopitelně opět po individuálních chybách v obraně vyrovnal teprve 17-ti letý Petr Nekola - 2:2. Hosté se dostali ještě do jednoho zakončení, ale trestný kop K. Klímy z hranice vápna s přehledem chytil gólman V. Sýkora. Pak už útočili jen domácí. Hlavičku M. Leštiny zblokoval hostující bek na roh. Následně prošel R. Diviš až do vápna, předložil míč O. Doskovi, ten ale ve výborné pozici poslal míč s pomocí teče jednoho z obránců jen do tyčky. Vzápětí posílal do vápna pěkný balon L. Kolouch, ale ani O. Dosek či V. Baščevan na něj nedosáhli. Na závěr měl Borek ještě pár rohů, ale gól už se mu vstřelit nepodařilo. Hosté uhráli bod, pro který si přijeli a mohli tak být spokojenější.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
David Eliáš ( hráč ): Šlágr kola - alespoň při pohledu na pozice v tabulce. Chtěli jsme tři body a pokračovat v naší domácí šňůře. Hrál se běhavý fotbal, ve kterém jsme měli více ze hry. V utkání jsme taky jednou chytili začátek a vstoupili do něj lépe než soupeř. Dostali jsme se do vedení krásnou akcí, bohužel za nedlouho po nedůrazném zákroku jednoho z našich obránců ve vápně bylo vyrovnáno. Stále jsme ale měli více ze hry, akorát chybělo nějakou šanci proměnit. Na změnu stavu došlo až 20 minut před koncem, kdy si průnikem došel pro faul Hanžl a penaltu proměnil Sláva Baščevan. K naší škodě hned v další akci hostů proběhl další prohraný souboj v našem vápně a vzápětí bylo vyrovnáno na konečných 2:2. Ztráta mrzí, takže nezbývá nic jiného, než naplno bodovat ve zbývajících utkáních.




Sestavy


FK Borek
V. Sýkora [-] - O. Bíca [-] , J. Endlicher [-] , M. Votruba [-] , O. Vaník [-] , M. Leština [-] - O. Hanžl [-] , D. Eliáš [-] - R. Diviš [-] , V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] -

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 81. M. Votruba , 81. L. Kolouch - 72. A. Novák , 88. M. Bachratý .
Hráči zápasu: L. Kolouch , R. Diviš - P. Nekola .
Místo: Borek. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 10. 2019 00:01
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:39
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva jsou aspiranti na postup, ale protože D. Voda má, pokud vím, zraněné klíčové dva útočníky, tak tipuji výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:31

Tip: výhra domácích