Rezervní tým Lokomotivy ČB si odvezl po těsné výhře všechny body z Hluboké


Branky


8. Z. Gregor (vl.) , 14. T. Kučera - 26. O. Hladík , 49. O. Hladík , 68. Z. Gregor
18

Zatím dva nejvíce se trápící rezervní týmy OP se střetly ve vzájemném utkání, které bylo součástí 10. kola. V minulém kole si domácí hráči Hluboké "B" vzali volno a nedorazili na zápas do Nových Hradů, čímž tak soupeři darovali body zadarmo. Hostující mužstvo Lokomotivy ČB "B" naopak bojovali na hřišti Úsilného a za dominantní výkon ve druhém poločase si nakonec ze hřiště nejhoršího celku soutěže odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení pro domácí fotbalisty

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu aktivněji a když si hned v 8. minutě vybral smolný okamžik hostující obránce Zdeněk Gregor, jenž si vstřelil vlastní branku, dostali se brzy do vedení - 1:0. Uplynulo pouze pár minut a ve 14. minutě domácí hráči navýšili své vedení na dvougólové, když se z branky mohl radovat Tomáš Kučera - 2:0. Hosté se přeci jen do poločasu stihli ještě vzpamatovat ze slepených gólů ve vlastní síti a ve 26. minutě vstřelil Ondřej Hladík kontaktní gól - 2:1. Další z mnoha šancí obou mužstev už gól nepřinesla a domácí odcházeli do kabin spokojenější.

Hosté stihli skóre zápasu brzy otočit

Brzy po nástupu do druhé půle se ve 49. minutě trefil podruhé v zápase do domácí branky za záda gólmana P. Nechvátala Ondřej Hladík a utkání tak mohl začít, co se skóre týče, od začátku. Srovnáno 2:2. Zápas byl otevřený na obě strany ale více štěstí a vůle jít si za vítězstvím bylo nakonec na straně hostujících fotbalistů. V 68. minutě si po úvodním nešťastném okamžiku spravil náladu a reputaci hostující obránce Zdeněk Gregor, který svoji brankou tentokrát do správné sítě rozhodl o vítězství hostů z Lokomotivy ČB "B" - 2:3. Domácí si tak připsali druhý zápas za sebou bez bodového zisku a hosté naopak prodloužili sérii výher na dvě utkání v řadě.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
P. Nechvátal [-] - T. Adam [-] , J. Hrouz [-] , V. Marek [-] , M. Sedlický [-] , J. Suchan [-] , O. Krátký [-] , L. Adam [-] , J. Rubick [-] , P. Stejskal [-] , M. Kudrle [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - F. Havrda [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , S. Smrž [-] , J. Janů [-] , O. Hladík [-] , Z. Gregor [-] , Š. Sahan [-] , J. Bobek [-]

Hráči zápasu: T. Kučera - O. Hladík .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - POVIŠER Lukáš (N), ZÝKA Jonáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2019 16:21
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: výhra domácích

Opět důležité utkání ve spodku tabulky a bude záležet, koho trenéři áček pusti, ale věřím, že Říhyč vystřelí pro Hlubokou 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích