0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Římova s Dobrou Vodou diváci branku neviděli


Branky


20

I přesto, že domácí hráči z Římova nezvítězili v posledních dvou zápasech, pohybují se v klidném středu tabulky díky vydařenému začátku letošního ročníku. Naopak hosté se přijeli pokusit navléct další korálek na vítěznou šňůru, která už trvá 4 utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krom karetního mariáše neviděli diváci moc zajímavého

Po úvodním oťukávání se hosté osmělili a drželi míč častěji na svých kopačkách, ale soupeřova brankáře neohrozili. Nejnebezpečnější střelou byl pokus D. Hostka, který se snažil překvapit domácího brankáře lobem od postranní čáry. Domácí hrozili centry a několika rohovými kopy na své vysoké útočníky, ale hostující obrana si počínala bezchybně. Nejzajímavějším momentem prvního poločasu se k jeho konci stal karetní mariáš, kdy z rukou hlavního rozhodčího viděli tři hostující a dva domácí hráči žlutý kartonek.

Zápas se dohrál bez branek a větších šancí

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté se snažili, ale nedařila se jim kombinace. Ve velké šanci se ocitl J. Baštář, ale bohužel netrefil zařízení. Za celý zápas tak na branku mířila jediná střela a to z kopačky domácího záložníka, který postupoval z levé strany na hostujícího brankáře, avšak střele chyběla razance i přesnost. Hostující hráči ke konci poločasu domácí zatlačili, dostali se k několika nebezpečným centrům. Domácí však všechny ataky hostí odvrátili. V posledních minutách se do vápna prokličkoval hostující K. Klíma, kterého domácí ve vápně bránili nedovoleně, ale zákrok jako penaltový posouzen nebyl. Hosté tak nenavázali na předchozí výhry a z Římova si odvážejí pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bod z utkání bereme. Dobře jsme bránili a po minulém kole, kde jsme obdrželi 5 branek, je to velké zlepšení. Snad příště přidáme i dopředu.

SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( předseda a hráč ): Někteří hráči bohužel nepřistoupili k utkání na 100%. Nedařilo se krajním záložníkům a také v útoku jsme byli bezzubí. Musíme tento nepovedený zápas hodit za hlavu a jít do dalšího utkání s jasným cílem a touhou ho vyhrát, která nám v Římově bohužel chyběla.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - R. Jánský [-] , L. Froněk [-] , P. Crkva [-] , M. Michal [-] , P. Maršík [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , J. Martiš [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

SK Dobrá Voda
F. Tůma [-] - P. Hoffmann [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , P. Nekola [-] , P. Choboda [-] , F. Novák [-] , Z. Frolík [-]

ŽK: 45. M. Bauer , 45. M. Michal , 89. P. Maršík - 45. F. Novák , 45. P. Choboda , 45. P. Pajerský .
Hráči zápasu: J. Kothánek , F. Kukačka - F. Novák , F. Tůma .
Místo: Římov. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Granec Robert - FUXA Jaroslav (N), JANÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Je smutný, kam až se dostala Dobrá Voda. Věřím, že se chtějí vrátit tam, kam patří a to jinak než přes vítězství nepůjde.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích