D. Babka 82.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany porazily Hlubokou "B" a připsaly si první body v sezóně


Branky


82. D. Babka
18

Mužstvo Borovan mělo na úvod letošní sezóny velmi těžký los a doposud si nepřipsalo žádný bodový zisk. Tentokrát přicestoval soupeř z Hluboké, který v úvodních dvou duelech vyšel střelecky naprázdno a první branky si připsali hostující hráči minulý týden při jasné výhře nad soupeřem z Jankova "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedobytné obrany na obou stranách

Zápas začal v mírnějším tempu a dalo by se říct, že byl oboustranně vyrovnaný. I když se na obou stranách podařilo hráčům vytvořit si nějaké vážnější příležitosti, brankáři J. Lapčík v domácím dresu a hostující M. Kudrle byli ve střehu. Domácí gólman si poradil v první půli například s nebezpečnou parádní střelou k tyči, kterou se mu podařilo vytlačit na roh a hostující brankář si zase poradil se samostatným únikem domácího útočníka M. Tomáška. Do kabin tedy odcházela obě mužstva za bezgólového stavu.

Pár minut před koncem padl jediný a rozhodující gól zápasu

Ve druhé půli si vyprodukovaly opět pár nebezpečných akcí oba týmy a kupříkladu dva samostatné úniky hostujících fotbalistů volaly po gólu, ale J. Lapčík v domácí svatyni byl opět proti. V 82. minutě se konečně dočkali diváci první a zároveň poslední branky zápasu, přičemž šťastnější byli v tomto případě příznivci domácího týmu. P. Langer se dokázal prosadit přes tři fotbalisty hostujícího týmu, přesnou přihrávkou do ulice vyslal na zteč Davida Babku, který obešel i hostujícího brankáře a snadno poté zakončil akci do prázdné branky - 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta a Miloslav Langer ( trenéři ): Kluci zápas opět odmakali a odbojovali a navíc se k nám trochu přiklonilo i štěstí. Hráči z Hluboký byli zkušení matadoři a opravdu hráli dobře, takže to byl oboustranně pěkný bojovný fotbal nahoru a dolů. Výborně zachytal i náš gólman, který soupeři chytil minimálně tři jasné gólové šance. Jsme všichni rádi, že jsme tu smůlu konečně protrhli, protože minimálně dva předchozí zápasy jsme prohrát nemuseli.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Lapčík [-] , M. Kříž [-] , D. Babka [-] , M. Blažek [-] , P. Langer [-] , M. Račák [-] , R. Chrástka [-] , D. Langer [-] , B. Kratoška [-] , F. Sedlák [-] , M. Račák [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Kudrle [-] - V. Marek [-] , F. Brom [-] , J. Hrouz [-] , T. Adam [-] , M. Kovařík [-] , M. Sedlický [-] , A. Bůrka [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , J. Kantor [-]

Hráči zápasu: J. Lapčík , D. Babka - M. Kudrle .
Místo: Borovany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špelina Miroslav - VELICKÝ Lukáš (N), PROCHÁZKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Borovany měly na úvod velice těžký los a nedokázaly uhrát ani bod. Nicméně i díky mému kamarádovi Milanu Plachtovi jim přeji vítězství. U Hluboké je to vždy otázka sestavy. Pakliže domácí uhlídají Lukáše Adama, mohli by se dočkat prvních bodů - tip 1:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích