Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:15

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá voda si připsala další výhru, tentokrát nad týmem Borovan


Branky


20

I další víkend se hráči Dobré Vody představili před domácími diváky a měli za cíl potvrdit vysoké vítězství z předchozího kola proti Hluboké "B". Soupeřem byli tentokrát hráči z Borovan, kterým se v úvodních dvou kolech nepodařilo uhrát ani bod a tuto statistiku chtěli také jistě upravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách, ale branky padaly jen do jedné sítě

Do zápasu domácí nevstoupili vůbec dobře a hosté z Borovan je dokázali přehrávat a vytvářet si dobré střelecké příležitosti. V 10. minutě se v jedné takové objevil hostující R. Chrástka, který ale z blízka nastřelil pouze nohy domácího brankáře a hodně podobně si počínal při svém úniku chvilku poté M. Kříž. Hráči Dobré Vody se vůbec nemohli dostat do zápasu, což se zlomilo v 17. minutě po krásné přihrávce od C. Novotného, kdy se pohotově prosadil Petr Hoffmann a dostal domácí mužstvo do vedení - 1:0Petr Hoffmann se trefil i podruhé a to ve 32. minutě, kdy navýšil vedení svého týmu už na 2:0. Takto skončil i první poločas, ale nutno říct, že naštěstí pro domácí, protože i hosté měli spoustu šancí.

Domácí dokázali své vedení z první půle pojistit

Začátek druhé půle vyšel o něco lépe domácím hráčům, kteří ve 48. minutě navýšili už na 3:0, když se k dorážce dostal jako první střelec Petr Nekola. Přestože si mnozí mysleli, že tento stav hosty zlomí, opak byl pravdou. Borovany hrály nadále velmi dobře a brzy po obdržené třetí brance se také dočkali zaslouženého snížení v 54. minutě, kdy se do černého trefil i s pomocí tyče hostující hráč Miloš Kříž - 3:1. Hosté měli i další velmi dobré příležitosti, ale domácí opět jako v celém zápase podržel brankář J. Pauer. V poslední minutě dokázali domácí fotbalisté ještě výhru zpečetit Tomášem Valentou, který uzavřel stav zápasu na konečných - 4:1.


Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Jerhot ( vedoucí týmu ): Výkon optimální nebyl, ale body se počítají. Hosté z Borovan se předvedli ve výborném světle a hráli opravdu dobře. Za celý zápas si vypracovali spoustu tutových šancí a výsledek je pro ně velmi krutý. Bylo to velmi šťastné a vybojované vítězství, kterého si nesmírně ceníme. Další zápas nás čeká zápas jako řemen, kdy zajíždíme k derby na Srubec. Na toto utkání se všichni moc těšíme a věříme, že se přijde podívat hodně diváků a přivezeme další body.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Podle mého jsme odehráli velice slušné utkání. Dobrá Voda má velmi dobře poskládaný manšaft, takže se hrálo nahoru dolů. Přestože jsme si v průběhu zápasu vytvořili osm stoprocentních šancí, bohužel jsme vstřelili pouze jeden gól a protože domácí byli proti nám vysoko produktivní, výsledek je takový, jaký je. Rád bych také vyzdvihl výkon pana rozhodčího Šafránka, který odpískal opravdu výborný zápas.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , D. Hostek [-] , P. Nekola [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]

FK Calofrig Borovany
J. Lapčík [-] , M. Kříž [-] , D. Babka [-] , M. Blažek [-] , M. Pečman [-] , P. Langer [-] , M. Račák [-] , R. Chrástka [-] , D. Langer [-] , B. Kratoška [-] , F. Sedlák [-]

ŽK: 29. A. Novák , 51. P. Nekola .
Hráči zápasu: J. Pauer , P. Hoffmann .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš, CAHÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak a jsem pevně přesvědčen, že vyhrajeme a potvrdíme minulé domácí vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích