2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze bod z Kamenného Újezdu


Branky


24

Dolní Dvořiště se dodatečně zachránilo v soutěži a letos by se chtělo bojům o záchranu vyhnout. Stejně tak, ale i Kamenný Újezd by rád zažil klidnější sezonu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Dolnímu Dvořišti

Zápas začal odvážně z obou stran. Ale branky nepadaly, hrál se hezký fotbal na obě strany a především domácí Martin Sládek měl dost šancí na to vstřelit branku. Domácí opoře se, ale střelecky nedařilo. Poté hosté nakopli balon a Patrik Hošek poslal hosty do vedení 0:1. Domácí tým tato branka trochu srazila a o chvíli bylo hůře. Po standartní situaci se prosadil opět Patrik Hošek 0:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Domácí tým vyrovnal a byl blízko ke třem bodům

V druhém poločase zapl domácí tým na plné obrátky. A brzo přišlo snížení to když se prosadil Martin Sládek 1:2. Domácí tým začal mít více ze hry a po standartní situaci vyrovnal Petr Petkov 2:2. Pak se hra vcelku uklidnila, ale na konci zápasu mohl rozhodnou Martin Sládek. Ale jeho parádně zahraný přímý kop skončil na tyči. Zápas tak skončil remízou. Příští kolo čeká Dolní Dvořiště doma Dříteň. Kamenný Újezd čeká béčko Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Všichni jsme se těšili po krátké letní přípravě na první mistrovské utkání. Los nám nadělil Dolní Dvořiště jako první zápas, takže jsme se viděli dvakrát za krátkou dobu. My jsme měli poměrně více šancí na branku, víceméně nejvíce jsem jich měl já osobně, to jsou situace, kde bych měl dát gola a to bez diskuze, bohužel. Bylo na to získat tři body. Chci vyzdvihnout celý tým za to, jak se k tomu postavil a makal, klobouk dolu!! Hostům přeji hodně štěstí a úspěchu v nové sezóně.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme chtěli do sezóny vstoupit pravou nohou a něco z Kameňáku odvézt . To se nám splnilo ,ale jen na půl. Bod máme. Pro obě mužstva spravedlivej. My ovládli první poločas. Domácí byli lepší druhou půlku. Zbytečně jsme přestali hrát a už jsme neměli sílu převážit skóre na naší stranu. První poločas hrál velmi dobře Hošek. Absence Mitroie byla taky znát. Ale bod se počítá.Teď nás čekají 3 domácí zápasy. Tady musíme posbírat maximum.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
R. Soukup [-] - A. Černý [-] , P. Petkov [-] , F. Filip [-] , D. Průdek [-] , J. Červonyj [-] , M. Svobodný [-] (46. V. Kotalík [-] ) , M. Sládek [-] , J. Havlíček [-] , R. Kočí [-] (76. D. Šafka [-] ) , M. Valenta [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Tesař [-] (79. M. Rubeš [-] ) , F. Sulzer [-] (53. L. Plosz [-] ) , Š. Štifter [-] , P. Hošek [-] (73. P. Pecha [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , J. Macanovič [-] , K. Šrefl [-]

ŽK: 61. P. Petkov , 70. A. Černý - 58. J. Krenauer , 85. Š. Štifter , 86. J. Macanovič .
Hráči zápasu: A. Černý , D. Průdek - P. Hošek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Marek - DAŇHEL Tomáš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Dolňák mě minulou sezónu mile překvapil a doufám, že v tom budou pokračovat i v sezóně nadcházející. V Kameňáku vyhrají 2:1.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů