1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzduchotechnici další remízu nepřidali, z horké soupeřovy půdy si odváží těsnou prohru


Branky


22

Čekal se vyrovnaný zápas, což se potvrdilo. Hosté cítili křivdu z posledního domácího zápasu a chtěli ztracené body získat venku, což se ale nepovedlo. Dá se říci, že nevyhrál ten lepší, ale ten šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z mnoha šancí vstřelit gól nedokázali, domácí je vyučili z efektivity

Jako první se hned ve 4. minutě osmělili hosté. Před P. Novotným se zcela rozevřela pravá strana hřiště a úprkem spěchal do vápna, kde vyslal zpětnou nahrávku na nabíhajícího J. Hadáčka. Nahrávka mu šla bohužel na paty, a tak z šance nebylo nic. V 6. minutě se řídil na domácího brankáře J. Barda, ale dlouho váhal se střelou a M. Švec pohotovým obranným zákrokem střelu zablokoval. Dlužno podotknout, že této šanci předcházelo hraniční ofsajdové postavení hostujícího hráče. Domácí se připomněli v 7. minutě. Z. Kuna poslal centr do vápna, kde ho nešikovně odvrátil R. Maršík. Důrazný D. Růžička se pokusil míč dopravit do sítě, ale Maršík napravil své zaváhání.  V 10. minutě našel dlouhý nákop ve vápně rozeběhnutého T. Taubera, který přihrávkou hledal spoluhráče, ale našel jen nohu obránce, který míč ve spolupráci s brankářem odkopl. Domácí přidali na důrazu a na hřišti to bylo hned znát. V 14. minutě vykopával Dvořák centr po standardní situaci. V 19. minutě již ale uhodilo. Z. Kuna nacentroval do vápna, hostující obránci míč podskočili a umožnili tak T. Tauberovi hlavou skórovat - 1:0. Vzduchotechnice se ale rozhodně nevzdávali. V 23. minutě zahrávali standardní situaci za strany. J. Komárek poslal do vápna nadýchaný bochánek, na který mířil na zadní tyč. M. Trnka v bráně domácích se ale nenechal zaskočit a míč vytěsnil mimo tři tyče. Hosté byli v těchto fázích zápasu velice důrazní a vytvářeli tlak na domácí obranu, nicméně se do gólovek nedostávali. Domácí v útočné fázi srážela nepřesnost a výsledkem byla místy neurovnaná hra bez výrazných momentů. Ve 32. minutě ale domácí předvedli pěknou kombinační akci, na jejímž konci byla rána V. Nováka z 20 metrů. Dvořák ale jeho pokus kryl. V 38. minutě předvedli hosté rychlý brejk, P. Novotný tvrdě vypálil z hranice šestnáctky, brankáře domácích však nepřekonal. Velikou šanci měli vzduchotechnici ve 39. minutě, kdy J. Komárek prakticky nikým neobtěžován prošel celým hřištěm. Jen včasný výběh brankáře a jeho následné zablokování střely uchránilo domácí branku od pohromy. Jeden útok za druhým se v tuto chvíli valil na branku domácích, ale ti odolávali a do konce půle udrželi vzadu nulu.

Urputný boj na hřišti ke změně skóre již nevedl

Počátek druhé půle byl z obou stran neurovnaný. Domácí přidali, ale s přesností to bylo horší. Hra se opticky vyrovnala. V 51.  minutě předvedli domácí pohlednou kombinaci po které se otevřel volný prostor pro nabíhajícího T. Taubera, nepovedlo se mu obhodit obránce a následně mu byl míč odebrán. Pohlednější akci předvedli domácí o minutu později, ale opět zakončující T. Tauber obloučkem těsně přehodil branku. Domácí byli v těchto chvílích lepším mužstvem. První kloudnou střelu na branku vyprodukovali hosté až 57. minutě, ale ta neměla gólové parametry. V 60. minutě se ale hosté přeci jen dočkali, po dlouhém centru za obranu se míče zmocnil hostující útočník a zkušeně přehodil domácího brankáře. Radost hostů však trvala jen do té doby, než si povšimli zdviženého praporku pomezního – ofsajd. S přibývajícími minutami začali domácí přeci jen hrát obezřetněji do obrany a těžiště hry se přesunulo na jejich polovinu. Vzduchotechnici však nebyli schopni se dostat do kloudné šance. Ale v 80. minutě zazdili hosté opravdu velkou šanci. Centr do vápna domácí obránci nedoskočili, ten se snesl na malé vápno k J. Bardovi, který však selhal a poslal míč vysoko nad. V poslední minutě se hosté ještě dožadovali odpískání standardní situace po zákroku na J. Komárka, kterého velmi důrazně bránil střídající Klivanda, ale sudí byl neoblomný a nechal pokračovat ve hře, aby ji po několika sekundách ukončil. 



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Miroslav Strnad, trenér: Musím říci, že dnes jsme předvedli velmi dobrý výkon. Opětovná naše bolest proměňování šancí nás trápí čím dál tím víc. Byli jsme lepším týmem než domácí, ale co je to platné. Oni branku dali a my ne.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - Z. Kuna [-] , L. Vávra [-] , D. Růžička [-] (70. M. Klivanda [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Strapek [-] (75. Y. Savytskyi [-] ) , T. Tauber [-] (86. P. Filip [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Švec [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Málek [-] , M. Hejl [-] , P. Novotný [-] (60. M. Kálal [-] ) - J. Barda [-] , L. Sedlák [-] (67. J. Sedláček [-] ) - J. Hadáček [-] (71. M. Novotný [-] ) , J. Marvan [-] - M. Petr [-] , R. Maršík [-] , J. Komárek [-]

ŽK: 68. M. Švec , 79. M. Klivanda - 55. M. Málek .
Hráči zápasu: M. Švec - J. Komárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - POLÁK Jiří, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra domácích

Č.Krumlov jsem tipoval před soutěží na boj o mistra, ale zatím jim to asi ještě nejde tak, jak by chtěli. Milevsko nedostává góly, je remízovým králem. Spíše se přikláním k vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích