0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov nedokázal před dvěma sty diváky využít početní převahu, Čkyně rozhodla po hodině hry


Branky


60. M. Miklas , 71. R. Vojta
28

Zajímavé utkání, kde hosté hráli od 25. minuty po vyloučení brankáře J. Formánka o deseti a do branky, tak musel M. Gerold. Hosté nakonec utkání zvládli i v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Formánek viděl červenou kartu

Úvod utkání patřil domácím, kteří byli lepší v kombinaci a mohli jít několikrát do vedení. Navíc ve 25. minutě hostující brankář Jakub Formánek neudržel nervy na uzdě a udeřil protihráče oběma rukama do hrudníku. Rozhodčí Luboš Zabilka musel sáhnout po červené kartě. Do branky tak se stáhl z pole Michal Gerold. Domácí ale pálili další šanci za šancí.

Domácí početní výhodu nevyužili

Po obrátce se hosté začínali dostávat do hry. Jejich obrana byla pevná a podnikali nebezpečné útoky. Najednou svázané nohy měli spíše domácí, když v 60. minutě střídající Miroslav Miklas nadvakrát míč dotlačil do brány – 0:1. V 71. minutě pak Roman Vojta vypíchl stoperovi domácích míč a v nájezdu prostřelil Pavla Klase – 0:2. Potom Marek Kuta orazítkoval břevno, když si naskočil na Králův roh. Ke konci ještě domácí Gustav Bujok měl gól na hlavě, ale taky pálil do břevna. Infarktové utkání tedy zvládla lépe Čkyně.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Vacov chtěl konečně doma bodovat naplno neboť doma porazil pouze nováčka z Husince. My se prvního poločasu pouze zúčastnili. Domácích bylo plné hřiště, byli jsme všude druzí. Navíc v 25. minutě neudržel nervy gólman Formánek a musel předčasně do kabin. Bylo otázkou času. kdy padne první gól. Domácí ovšem touto nabídkou neskutečně pohrdali. Čkyně přežila v podstatě klinickou smrt. A tak poločas skončil bez gólu. Ovšem druhý poločas paradoxně byla jiná písnička. Hosté i v 10 lidech dokázali pozorně bránit a začali domácím zatápět. A ti začali chybovat. Opět se ukázalo, že máme kvalitní lavičku a v 60. minutě střídající M. Miklas nadvakrát protlačil míč do brány. Na domácí padla deka. Hosté během 10 minut potrestali další chybu v obraně, když Roman Vojta v 71. minutě vypíchl míč stoperovi a chladnokrevně proměnil a mohl jít střídat za potlesku hostujících fandů. V tu chvíli byli domácí na ručník. Další střídající Marek Kuta si naběhl na Pepíkovo Králův roh a v anglickém stylu poslal hlavou míč do břevna. Domácí se snažili ještě se zápasem něco udělat, ale potýkali se s koncovkou jako Čkyně loňskou sezónu navíc byli velmi nepřesní. Z trestného kopu trefili břevno a hrající trenér G. Bujok mohl hlavou vsítit v závěru na 1:2. Infarktové utkání pro diváky, trenéry i samotné hráče tak skončil osmou výhrou Čkyně v řadě.



Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - G. Bujok [-] , V. Zábranský [-] (81. J. Hlásek [-] ) , D. Vítovec [-] (65. M. Mls [-] ) , A. Jírovec [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , L. Král [-] , J. Červenka [-] (86. T. Sova [-] ) , P. Vastl [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Fiedler [-] (88. J. Brabec [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] , P. Samohejl [-] (81. Š. Friedl [-] ) , J. Kasal [-] (53. M. Miklas [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (72. M. Kuta [-] ) , V. Turek [-]

ŽK: 25. G. Bujok , 68. J. Červenka , 88. A. Jírovec - 43. V. Turek , 86. M. Kuta . ČK: 25. J. Formánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ŠŤASTNÝ Petr, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Vít Zábranský
Tip experta: výhra domácích

Šumavské derby. Doufám, že do Rohlík arény přijde hodně lidí, kteří uvidí naši demolici dosavadního suverénního lídra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů