1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov ani na třetí pokus nedokázal doma naplno bodovat, s Husincem remizoval


Branky


27

Dražejov svůj třetí domácí zápas remizoval a na výhru v tomto ročníku stále čeká. Ve vyrovnaném prvním poločase padly dvě branky. Ve druhém dějství byl Husinec k výhře blíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dotahovali

Domácí vstoupili do utkání s tím, že chtějí konečně doma naplno bodovat. Jenomže jako první se prosadil po pěkné akci jejich soupeř z Husince – 0:1. Dražejov před poločasem po zásluze vyrovnal F. Brázdou – 1:1. Víc se v první půli nestihlo.

Hosté převahu nevyužili

Druhý poločas se Dražejovští herně trápili a jejich výkon neodpovídal kvalitě I.B třídy. Husinec byl druhých pětačtyřicet lepším mužstvem, vypracoval si tři stoprocentní šance, ale Patrik Drnek v brance domácích vždycky potěšil sedmdesát diváků, kteří si našli na hřiště do Dražejova cestu. Utkání skončilo tak remízou, ale za druhý poločas si Husinec tři body zasloužil. Dražejov je stále v krizi.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: V tomto zápase jsme chtěli bodovat konečně naplno. Naneštěstí se dostal do vedení soupeř. Před poločasem vyrovnával Brázda. Náš výkon byl otřesný a opravdu se trápíme. Na konci mohli hosté ještě strhnout vedení na svou stranu ale nepochopitelně, tak jako tento u nás, minuli. Využíváním šancí tak s hrou. Chtělo by to obrovský RESTART a znovu se hodit do pohody.

TJ Slavoj Husinec
Pavel Majer, trenér: Do Dražejova jsme si jeli pro 3 body. Bohužel odjeli jsme s remízou. Ale i bod je v naší situaci dobrý. Na hřišti jsme prokázali kvalitu i ofenzivní sílu bohužel koncovka nás potrápila i ve 100% šancích. Pomalu ale jistě se dostáváme do tempa 1.B a věříme, že dokonce podzimní části sezóny se ještě v tabulce vytáhne nahoru.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - L. Šulda [-] , D. Kovář [-] , T. Hrčka [-] , K. Řezníček [-] - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] , M. Bračok [-] , V. Šíma [-] (46. J. Holfeld [-] ) , J. Turek [-] (74. V. Šindelář [-] ) - V. Křivanec [-] -

TJ Slavoj Husinec
V. Carda [-] - M. Svoboda [-] (29. P. Hábich [-] ) , S. Kolář [-] , M. Kolafa [-] , R. Vítkovský [-] , M. Wágner [-] , R. Kneifl [-] , P. Ťápal [-] , R. Tichý [-] , I. Štangret [-] , M. Zelený [-]

ŽK: 48. J. Holfeld , 60. L. Šulda , 80. D. Kovář , 90. V. Křivanec - 56. M. Kolafa , 63. S. Kolář , 75. R. Vítkovský , 90. M. Wágner . ČK: 88. R. Vítkovský .
Hráči zápasu: P. Drnek , T. Hrčka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hučík Michal - PRŮCHOVÁ Nikola, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Bude to těžký a vyrovnaný zápas, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích