1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec vyhrál na půdě Kamenného Újezdu


Branky


24

K dalšímu utkání soutěže vyrazil Sedlec na půdu Kamenného Újezdu. A přesto, že se domácí nachází ve spodních patrech tabulky, tak v letošní vyrovnané soutěži není lehkého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Pešek se trefil hned v úvodní desetiminutovce

V úvodu zápasu měl velkou šanci domácí hráč, ale mířil pouze do brankáře Hanzala. Na první branku v zápase přesto diváci nečekali dlouho. Padla do branky Kamenného Újezdu, když Milan Pešek, v deváté minutě, zahrával přímý kop a jeho centrovaný míč zapadl přesně k tyči - 0:1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a byli to zejména domácí, kteří mohli srovnat skóre, ale ani jedna jejich střela se nevešla mezi tyče. Ve 41. minutě měl na kopačkách míč domácí brankář Oliva a místo odkopu volil kličku hostujícímu Samohejlovi, ten tento pokus vystihl a míč brankáři vypíchl a navýšil sedlecké vedení - 0:2. Hned o dvě minuty na to dokázali skórovat i hráči Kamenného Újezdu, když se k odraženému míči dostal na vápně Černý a ač si brankář Hanzal na střelu sáhl, tak skončila v jeho brance - 1:2. Tímto skóre se šlo do kabin

Sedlec dovedl zápas do vítězného konce

Tímto skóre se šlo do kabin.Začátek druhé půle patřil hostům, ale dobré šance na zvýšení skóre se jim nepodařilo proměnit. Velkou šanci na skórování měl hostující Martin Pešek, ale hlavičkou z blízka netrefil branku. Na druhé straně veškeré náznaky šancí lapil spolehlivý brankář Hanzal a tak největší příležitostí domácích byla střela, která těsně minula levou tyč. Branka tak v druhém poločase již nepadla a sedlečtí si tím pádem připisují další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Věřili jsme si na tento zápas. Soupeř dal první branku, od nás špatně ubráněno a míč propadl až za brankovou čáru 0:1, posléze po velké chybě našeho golmana byl stav 0:2, ale tohle se muže stát komukoliv “Petře, ale já jsem ti to říkal”, my jsme se nezalekli a po centru z lajny jsme krásně sklepli balon a Aleš Černý nedal technickou střelou hostujícímu brankáři šanci, 1:2. Šlo se do kabin a druhá půle přinesla spíše šance pro nás, drželi jsme balon poměrně více, než Sedlec, ale tlak jsme nezužitkovali k brance. Šance byly, buď zachytal brankář nebo to šlo 30 čísel vedle, prostě v pr.. prkně. Pro diváky jsme nevyhráli sní jeden zápas doma, ostuda a pro diváky nic moc podívaná, co si budeme.... Čeká nás poslední kolo ve Zlaté Koruně, kde zkusíme zabodovat a pak se rozloučíme s touto půlkou sezóny, asi to musíme odpálit s klukama a začít v roce 2020 lépe a sbírat bodíky. Fotbalu zdar.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Konečně se nám povedlo přivést všechny body z venku, ale popravdě to byl tentokrát spíše remízový zápas. Domácí nehráli vůbec špatně, ale své šance neproměnili, my jsme tentokrát skórovali poměrně lehko, když můj centrovaný přímý kop zapadl k tyči a při druhé brance vystihl kličku brankáře Mára Samohejl. Ale samozřejmě jsem za tříbodový zisk rádi i proto, že znamenal náš posun opět na druhé místo tabulky, které budeme chtít potvrdit v posledním domácím zápase.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - D. Průdek [-] , J. Havlíček [-] , V. Kotalík [-] (81. F. Filip [-] ) , R. Soukup [-] (55. J. Rožboud [-] ) , M. Sládek [-] , P. Dvořák [-] , J. Komberec [-] (70. M. Samborský [-] ) , A. Černý [-] , M. Valenta [-] , P. Petkov [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] (68. Z. Rýpar [-] ) , J. Zíka [-] , P. Borovka [-] , M. Pešek [-] , R. Hudec [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] (87. T. Folvarský [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] (89. L. Bašar [-] ) , L. Hovorka [-]

ŽK: 53. P. Borovka .
Hráči zápasu: A. Černý , P. Dvořák , M. Sládek - M. Pešek , J. Špán .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - JURÁŇ Karel, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:52
Miroslav Turek

Expert: Jiří Staněk
Tip experta: výhra hostů

Sedlec si myslím, že si odveze všechny body. I když domácí jsou doma hodně nepříjemný.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů