K. Holzepl 23. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:30

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uvnitř video: Domácí zvládli zápas podzimu a snad tímto ubojovaným vítězstvím pro ně skončila série neúspěchů


Branky


23. K. Holzepl (p.)
21

Bez nadsázky by se dalo říci, že pro domácí to byl zápas podzimu a po mnoha nezdarech ho nutně potřebovali zvládnout. Hosté také nemají nikterak oslnivou formu, ale alespoň sbírají nějaké body za remízy. Zápas mnoho šancí nenabídnul, byl to spíše boj na jehož konci byla šťastnější Jiskra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra byla v první půli lepším týmem, do vedení je poslala proměněná penalta

Domácí začali náporem a již ve druhé minutě po rohovém kopu způsobili ve vápně hostů pěkný závar. Hosté se do blízkosti Skálovy svatyně dostali až v osmé minutě, ale domácí obrana zafungovala bezchybně. Třeboňští se dále tlačili vpřed, ale dobře organizovaná obrana hostů je do vyložených šancí nepouštěla. Rozhodující moment zápasu přišel ve 23. minutě, kdy došlo ke střetu Fraňka s jedním z hostujících hráčů, který rozhodčí posoudil jako penaltový. Hosté se na sudího hodně zlobili, ale ten si za svým rozhodnutím stál. K exekuci se postavil Karel Holzepl a bez nadsázky by se dalo říci, že to ze strany domácích byla snad nejdůležitější penalta podzimu. Holzepl ale udržel nervy na uzdě a s přehledem proměnil - 1:0. Ve 32. minutě mohli domácí náskok navýšit. Agilní Holzepl vhodil aut na osamoceného Průchu. Ten se zasekávačkou zbavil obránce, ale jeho pokus zamířil přímo do středu brány do rukavic pozorného Budoše. Ve 36. minutě šli domácí do rychlého brejku dva na jednoho. Holzepl táhl míč a vzal celou situaci na sebe, Budoš jeho pokus nohama vyrazil. Hosté zahrozili ve 40. minutě, ale jejich přízemní střela těsně minula levou tyč a to byl poslední výraznější moment první půle.

Nejzajímavějšími momenty druhé půle byly dva nepřímé kopy po malé domů, po jednom na každé straně

V úvodu druhé půle museli hosté nuceně střídat po nevybíravém zákroku Cimerhanzla a jako by tento okamžik hosty zdravě nabudil a ti se do svého soupeře s chutí zakousli. v 54. minutě prověřili Osečtí povedenou hlavičkou Skálovu pozornost, ale ten se překvapit nenechal. V 62. minutě zahrávali domácí pod tlakem malou domů, Skála si situaci asi dobře nepohlídal a vzal míč do rukavic, z čehož rezultoval nepřímí kop ve velkém vápně. Hostující Hoch ale hradbu domácích těl prostřelit nedokázal. Domácí začali pak hrát více na jistotu a pomalu přenechávali iniciativu hostům. Ale ti si krom několika rohových kopů dlouho nemohli výraznější šanci vypracovat. Určitou zajímavostí v zápase byl druhý nepřímý kop za brankářovu hru rukou po malé domů, tentokrát na druhé straně. Ale Holzeplova střela skončila stejně jako před půlhodinou ta Hochova – byla zablokována hostující obranou. A to byla tečka za dopoledním nedělním zápasem, v němž Jiskra vybojovala cenné vítězství.

 

Penaltový zákrok a exekuci pokutového kopu je ke shlédnutí zde: 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Kladenský, trenér: Konečně výhra po velmi dobrém prvním poločase, na který jsme v tom druhém nenavázali. Urvali jsme to a to je podstatné, mělo by nám to nalít krev do žil do zbývajících dvou zápasů.

TJ Osek
Jaroslav Voříšek, trenér: Na domácích byla od začátku vidět snaha přerušit nelichotivou sérii., hráli v pohybu, z jejich rohových kopů hrozilo nebezpečí. My naopak využívali rychlých přechodů a zvlášť po levé straně jsme si vytvořili několik slibných možností k zakončení. Ve 23. min došlo k zaváhání v naší obranné činnosti. Při zpětné přihrávce a podklouznutí našeho beka předvedl domácí hráč pád, po kterém se nedalo neodpískat penaltu...Druhý poločas jsme ve snaze srovnat převzali iniciativu, ale bez patřičného zakončení. A když ve skvělé pozici překopl branku Kinkor, zůstaly body v Třeboni.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Bartl [-] , D. Doležal [-] , T. Lonsmín [-] , M. Franěk [-] (66. F. Navrátil [-] ) , M. Průcha [-] (82. J. Kubata [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Schneider [-]

TJ Osek
M. Budoš [-] - J. Lávička [-] (46. J. Benda [-] ) , L. Blatský [-] (75. J. Hájek [-] ) , M. Brabec [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Kinkor [-] , P. Rybák [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 47. M. Cimerhanzl , 89. J. Skála - 20. M. Krejčí .
Hráči zápasu: K. Holzepl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klátil Michal - KRČÍN Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: výhra domácích