1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté působili sebejistějším dojmem, ale nezvládnutá poslední půlhodina zápasu je připravila o vítězství


Branky


21

Protivínští si v posledním domácím utkání rozdělili body s Lomem a další domácí ztrátu již připustit nechtěli. Soupeřem jim ale byl tým, který hraje v pohodě a rozhodně nepřijel s tím, že by domácím přenechal všechny body. Konečnou remízu asi berou oba týmy, jen počet vstřelených branek pokulhává po množství šancí, které si oba týmy vypracovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrana působila nejistým dojmem a mohla být ráda jen za jeden obdržený gól

Již ve druhé minutě si hosté po zaváhání domácí obrany vypracovali solidní šanci, ale hostující útočník po centru hlavou netrefil dobře a domácí hráč odpálil míč do bezpečí. O pár minut později přišla další ztráta míče domácích a hosté se řítili do rozhozené obrany. Střelu Sedláka vyběhnuvší brankář nezachytil a Hadáček uklízel do prázdné branky. Naštěstí pro domácí z ofsajdové pozice. Hosté byli v těchto fázích zápasu pohyblivější. Domácí působili těžkopádným dojmem, kombinace se jim, zejména ve finální fázi, příliš nedařila. První výraznější šanci si Protivínští vytvořili až v 16. minutě, ale Kasík střílel v tísni a s jeho slabou střelou si brankář poradil. Domácí obránci nepůsobili zrovna nejjistějším dojmem, o čemž svědčí situace z 32. minuty. Obránci se nedohodli s Hanusem, toho využil jeden z hostujících hráčů, dostal se k míči a před prázdnou bránu předložil tutovku Sedlákovi, kterému stačilo jen nastavit nohu - 0:1. Domácí mohli bleskově srovnat, ale Nedvěd neměl dost klidu na zakončení a jen trefil hostujícího gólmana. Ve 35. minutě domácí obrana opět propadla a střílející Hadáček nechal vyniknout Hanuse, který jeho pokus vyškrábnul na roh. Touto šancí výčet zajímavých situací prvního poločasu skončil a do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Domácí zlepšili svůj výkon a zaslouženě vyrovnali

Do druhé půle nastoupili domácí obránci koncentrovaněji a jejich hra se postupně zlepšovala. Hra byla zpočátku v podání obou mužstev opatrná. Ale domácí začali postupně přidávat na obrátkách a na obrazu hry to bylo znát, nicméně dlouho se nemohli dostat do kloudné šance. Ta přišla až v 57. minutě, ale stála za to. Nedvěd vtipnou nahrávkou vyslal do šance Kasíka, který upaloval sám na brankáře. V rozhodujícím okamžiku mu ale na nerovném terénu nadskočil míč a on vysoko přestřelil. V 63. minutě přežili domácí velkou šanci vzduchotechniků, když se jeden z nich řítil takřka sám na Hanuse. Na záda mu však dýchal jeden z obránců a milevský útočník nakonec nastřelil vyběhnuvšího brankáře. Domácí se dál tlačili do hostující brány a vyrovnání doslova viselo ve vzduchu. Nejprve ale v 80. minutě zahrozili po standardní situaci hosté, ale Maršík zblízka Hanuse nepřekonal. A ještě v téže minutě se domácí dočkali svého vyrovnání. Střídající Hrynevich předložil Nedvědovi na penaltu tutovku a ten nezaváhal a levačkou poslal Dvořákovi nechytatelnou navštívenku - 1:1. V závěru se ještě oba týmy pokusily zvrátit vývoj utkání na svou stranu, ale již chyběl na kopačkách tolik potřebný klid, a tak se oba celky rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál, vedoucí mužstva: Remíza je podle mne spravedlivá, i když hosté byli zejména v prvním poločasu lepším mužstvem, byli pohyblivější, lepší v kombinaci a ovládali střed hřiště, kde kraloval Komárek. Po poločasu zaslouženě vedli. Domácí měli těžké nohy, nedařila se jim kombinace, ale i tak, stejně jako hosté si vypracovali několik slibně vyhlížejících příležitostí, tentokrát se jim nedařilo v koncovce. Buď byla nepřesná finální přihrávka nebo potom zakončení. Ve druhé části domácí přidali, přežili velkou šanci hostí a zhruba od 60. minuty se jejich převaha stupňovala. Po vstřelení vyrovnávacího gólu to byla hra na jednu branku, ale nebylo jim tentokrát souzeno skórovat, i když šance ještě měli.

FC ZVVZ Milevsko
Miroslav Strnad, trenér: Samotný zápas byl vyrovnaný. Oba týmy si vytvořily nějaké šance. Škoda, že když už jsme měli jednobrankový náskok, tak jsme ho pak nedokázali z velké možnosti navýšit. V závěru jsme inkasovali na 1:1. Domácí patnáct minut zvýšili obrátky a my jsme nedokázali podržet balon vepředu, takže nás přitlačili a tím se dočkali vyrovnání.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Jiskra [-] (59. T. Blažek [-] ) , D. Uhlík [-] , R. Vojta [-] , I. Dan [-] - M. Nedvěd [-] , Z. Vorel [-] , P. Hrachovec [-] (75. A. Hrynevich [-] ) , D. Bečvář [-] - J. Vorel [-] , A. Kasík [-] -

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Barda [-] , M. Kálal [-] (89. M. Novotný [-] ) - J. Hadáček [-] (75. M. Hejl [-] ) - T. Vakoč [-] , M. Málek [-] , M. Volf [-] , P. Novotný [-] , R. Maršík [-] , L. Sedlák [-] (85. J. Sedláček [-] ) , J. Komárek [-]

ŽK: 26. I. Dan , 72. J. Vorel , 82. A. Hrynevich - 82. J. Komárek , 87. P. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Hanus - J. Komárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ondřej Adam - LEPIČ Jiří, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:26

Tip: výhra domácích