0:2
(0:0)
48. O. Kosobud
71. D. Neužil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smutná derniéra domácího Michala Němce


Branky


48. O. Kosobud , 71. D. Neužil (p.)
20

Domácí hostili Lom u Tábora, který si v minulém kole doma s chutí zastřílel. Naopak Čimelice toužily po prvních bodech v sezóně. Bohužel si budou muset počkat minimálně do příštího kola. I přes převahu zejména v prvním poločase se jim za celý zápas nepodařilo skórovat a domácí střelci musí zpytovat své svědomí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani sedm rohů domácích ke gólu nevedlo

           Ve druhém kole KP přivítalo mužstvo Čimelic fotbalisty z Lomu u Tábora. V domácím týmu nastoupil ke svému poslednímu zápasu Michal Němec a byl to právě on, který hned v první minutě měl vynikající šanci, ale jeho střela mířila jen těsně vedle hostující branky. Ve 12. minutě pak Němec za potlesku všech přihlížejících opustil hřiště a nahradil jej Hovorka.V 9. minutě hlavička Hegenbarta trefila břevno. Domácí během prvního poločasu byli lepším týmem, ale branku se jim dát nepodařilo. Ve 22. minutě Hovorkova hlavička mířila těsně vedle. Domácí zahrávali celkem sedm rohových kopů, ale bez jakéhokoliv efektu. Hosté zahrozili až v samotném závěru poločasu, ale střelu Neužila skvěle vychytal Hřebejk. Poločas utkání tak skonči ke smůle domácích bez branek.

 

 

Hostům se povedlo ve druhé půli svůj tlak zúročit

Počátek druhého poločasu se ale domácím hrubě nepovedl. Ve 48. minutě po špatné rozehrávce ve středu hřiště se k míči dostal hostující Kosobud a ten pak přízemní střelou překonal domácího brankáře a hosté se tak ujali vedení. V 51. minutě se pak do šance dostal Vysušil, ale naštěstí pro domácí mířil vedle branky. Mužstvo z Lomu si postupem času vytvořilo převahu. V 64. minutě Varhanova střelu brankář Chylík s námahou vyrazil. Ještě v téže minutě pak hlavičkoval Mezera vedle branky. V 71. minutě pak byl odpískán pokutový kop proti domácím. K exekuci standardní situace se postavil hostující Neužil a bezpečně ji proměnil - 0:2. Domácí se sice snažili, ale zřejmě budou muset vyhlásit konkurz na střelce. Do konce utkání již další branka nepadla, a tak se z vítězství zaslouženě radovali hosté z Lomu.

 

autor: Josef ŤUPA



Sestavy


SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - R. Převrátil [-] , P. Listopad [-] (54. J. Mezera [-] ) , V. Hegenbart [-] , L. Jizba [-] (77. M. Řežábek [-] ) , M. Nekl [-] , M. Němec [-] (12. P. Hovorka [-] ) , J. Viták [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] , M. Káš [-]

TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - M. Jelen [-] , K. Chotovinský [-] , R. Trantýr [-] , O. Kosobud [-] , J. Rabiňák [-] - V. Císař [-] (64. M. Rabiňák [-] ) , J. Šimák [-] , L. Janů [-] (90. R. Voneš [-] ) - J. Bosnyak [-] (46. F. Vysušil [-] ) , D. Neužil [-] (88. M. Mařík [-] )

ŽK: 43. L. Jizba , 55. P. Hovorka , 58. J. Mezera , 60. J. Viták , 70. T. Hřebejk , 85. M. Káš , 86. R. Převrátil - 21. J. Bosnyak , 29. O. Kosobud , 60. K. Chotovinský .
Hráči zápasu: M. Němec - O. Kosobud .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů