1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

3.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín potřetí bez bodu, Sedlčany byly nad jeho síly


Branky


30

Nováček z Plzně vyšel dvakrát za sebou bodově naprázdno, což chtěl napravit v domácím prostředí proti Tatranu. Domácí mohli litovat neproměněných šancí, které soupeř trestal. Na dvougólové manko dokázali domácí zareagovat snížením a vrátili se zpět do hry. Poté ale přišel pokutový kop, Brotánek se nemýlil a Sedlčany si své vítězství již pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

První minuty nabídly seznámení se obou celků, které ukončil střelou nad Repetný. Na druhé straně se dostali do brankové příležitosti domácí, ale Dřevojan byl na místě. Nedáš, dostaneš. Toto pravidlo se záhy potvrdilo, Čipera našel Matouška a ten poslal Tatran do vedení - 0:1. Sedlčany mohly odskočit na dvě branky, ale po akci Krůty s Kvěchem pálil nad z dobré pozice Dvořák. Petřín mohl srovnat, ale hostující brankář nadále držel čisté konto.

 

Před půl hodinou hry vyslal Čipera do další šance Kvěcha, ale Hrabačka se nenechal znovu překonat. Ale ani on nezabránil druhé brance za svými zády. Matoušek se výborně uvolnil, posunul na Dvořáka, ten našel ve vápně D. Krůtu a ten zařídil poločasové dvougólové vedení - 0:2.

Nakonec to byla penalta

Do druhé půle šly oba celky s jasným cílem. Domácí snížit a pokusit se bodovat, hosté naopak přidat branku a soupeři odskočit. Svůj cíl naplnili z poloviny plzeňští hráči. Repetný s Matouškem mířili mimo zařízení, to na druhé straně se síť rozvlnila. M. Krůta neodstavil od míče Demetera a ten korigoval - 1:2. Následovaly dvě obrovské šance. Matoušek z ideální pozice mířil těsně vedle. Ve druhé šestnáctce zatrnulo tatranské defenzivě v čele s Dřevojanem, když hlavička jednoho z domácích hráčů mířila jen těsně nad.

 

Střídání Soldáta se ukázalo o pár minut později jako dobrý tah. Čerstvý hráč byl faulován, což sudí Toman nepřehlédl. Nejdříve nedovolený zákrok vytáhl za vápno, a tak se Tatran mohl těšit z příjemné standardky. O pár sekund později ale ukázal na penaltový puntík a pro domácí bylo ještě hůře. Kulatý nesmysl si na vzdálenost jedenácti metrů postavil kapitán Brotánek a nezaváhal - 1:3.

 

Sedlčany se dále prezentovaly pohlednou akcí, na jejímž konci byl Dvořák, ale Hrabačka vytasil dobrý zákrok. Ve velké pohodě a při chuti hrál Matoušek, který se dočkal své druhé branky, když ho vysunul Dvořák a hostující útočník mířil přesně - 1:4. Od nelichotivého bůra zachránil domácí v posledních minutách dobrým zákrokem Hrabačka. Sedlčany se tak posunuly v tabulce do její horní poloviny, naopak Petřín na první body stále čeká...

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Je to třetí porážka v řadě. Nehráli jsme ale vůbec špatně. Soupeř dal ze šesti šancí čtyři góly, my z osmi šancí jen jeden. Místo toho, abychom šli do vedení, tak prohráváme. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky, vypadalo to dobře a pak přišla taková penalta - nepenalta, která nás položila. Teď jedeme do Jindřicháče, kde se porveme o body.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: V zápase jsme šli jako první do vedení my a hráli jsme, co jsme potřebovali. Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku. Druhou půli jsme si lehce zkomplikovali, když jsme nechali soupeře snížit, ale nakonec se nám podařilo vyhrát s přehledem. Fakt je, že šancí jsme měli na více gólů. Teď bychom potřebovali doma navázat na sérii výher.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
P. Hrabačka [-] - Z. Šimáně [-] (77. M. Lávička [-] ) , A. Demeter [-] , V. Lisý [-] , J. Šulc [-] (46. M. Provod [-] ) , M. Vohrna [-] , L. Zoubek [-] , P. Klich [-] (68. T. Koudele [-] ) , O. Vinkler [-] (77. A. Brudna [-] ) , D. Heller [-] (46. V. Fiala [-] ) , P. Bednář [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - M. Kdolský [-] , D. Čipera [-] (65. L. Soldát [-] ) , L. Brotánek [-] , D. Čejda [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (71. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (85. M. Hájek [-] ) , D. Krůta [-] (85. T. Řehák [-] ) , J. Repetný [-] , L. Matoušek [-] (87. M. Bláha [-] )

ŽK: 62. A. Demeter .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAN Martin - OPOČENSKÝ Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Petřínu nelze fandit, proto výhra Sedlčan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích