0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Kněževsi s Městečkem rozhodl druhý poločas


Branky


19

Pouhé tři body dělily oba celky od sebe ve vyrovnaném středu okresní tabulky. Favorita zápasu zde nešlo určit, dalo se čekat pohledné utkání. První poločas branku nenabídl, a tak se o vítězi muselo rozhodovat až v tom druhém. Do poslední minuty bylo oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holeček trefil spojnici

Začátek prvního poločasu nabídl vyrovnanou partii, kdy mírně aktivnější bylo Městečko. Postupem času se ale zápas vyrovnal. Hrálo se převážně mezi vápny a k vidění byly střely ze střední vzdálenosti, které strážcům svatyně problémy nenadělaly. Za zmínku stojí pěkný pokus Holečka, který se uvolnil ve středu hřiště a jeho razantní střela orazítkovala spojnici. První poločas branku nenabídl, a tak si příchozí diváci museli ještě počkat.

Definitivní klid až v závěru

Do druhého poločasu vstoupilo lépe Městečko, které diktovalo tempo hry. Kněževes už nebyla vpřed tak aktivní, což si vybralo svou daň. Po hodině hry dostal příliš prostoru Šnídl, který vybídl k zakončení Zelenku. Ten se situace zhostil na výbornou a byť dal domácímu brankáři šanci, míč trefil přesně k zadní tyči - 0:1. Po inkasované brance se vrhli domácí vpřed, ale v útočné fázi to zkrátka nešlo. Čas plynul a do otevřené obrany se v závěru prosadil Baba-Musah - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce: "V kabině jsme věděli, že to nebude jednoduché a že zápas bude vyrovnaný. Mysleli jsme si, že rozhodne jedna šance. A to se taky stalo. V první půli jsme měli mírně navrh, hrálo se spíše mezi vápny. Ve druhé půli už mělo mírně navrh Městečko. My jsme bohužel nebyli schopni vypracovat si šanci a v podstatě jsme nevystřelili. Bohužel jsme byli potrestáni, když jsme dali Šnídlovi prostor ke gólové nahrávce. Zápasu by slušela asi remíza. Městečko hrálo výborně, my dobře bránili, ale rozhodla právě jedna šance, kterou dalo Městečko. Pro nás je to škoda, ale rozhodně si myslím, že se nemáme za co stydět. Na druhou stranu druhý poločas jsme neodehráli dobře v útočné fázi a byli jsme za to potrestáni. Soupeře jako Městečko mám rád. Snaží se hrát fotbal, občas přitvrdí, ale na konci zápasu nemají problém si přijít podat ruku. Tak to má být." Zápas byl docela ostrý, občas tam padl nějaký loket, ale většinou spíše nešťastně a neúmyslně.. Myslím, že to bylo velice dobře odřízené utkání ze strany rozhodčích a od všech hráčů odbojované na obou stranách.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Ze začátku zápasu jsme byli lepší, ale Kněževes se postupně zlepšovala a bylo to vyrovnané, ve druhé části první půle se dostala do tlaku. Ve druhém poločase jsme už dominovali my. Vyložených šancí tolik nebylo, soupeř trefil spojnici. Po vstřelené brance to soupeř otevřel a my jsme měli větší prostor k útoku. Bylo to těžké, odbojovaný zápas, jsem spokojen a myslím, že jsme zaslouženě alespoň za druhý poločas vyhráli."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , M. Miksa [-] (59. T. Šíma [-] ) , M. Houška [-] (65. O. Neveďal [-] ) , P. Komžik [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] , K. Hrubý [-] (78. J. Žemlička [-] ) , P. Čihař [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] (70. P. Baba-Musah [-] ) , P. Šnídl [-] , J. Vician [-] , T. Heger [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (46. P. Mezei [-] ) , O. Kolísek [-] , J. Urban [-] , J. Grill [-]

ŽK: 56. R. Čihař - 81. T. Heger .
Hráči zápasu: J. Grill .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: remíza

Další těžký zápas, domácí navíc přišli před startem o tři hráče. Ohnivci vyhrají po penaltách.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích