4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 13:30

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč přestřílela Novou Včelnici a upevnila si druhé místo


Branky


13. J. Novák , 44. V. Tesař , 70. J. Novák , 82. J. Novák - 63. D. Matějka , 74. F. Lukš
15

Duel Peče s rezervou Nové Včelnice nabídl v rámci 23. kola Okresního přeboru možná trochu překvapivě, velmi vyrovnanou bitvu. Atraktivní střetnutí nakonec rozhodl útočník Jiří Novák, který vstřelil dvě ze čtyř branek domácích a na další navíc přihrál. Hosté na výkon střelce domácích zareagovat nedokázali a nakonec se vraceli po prohře 4:2 domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Zápas nevalné kvality začali lépe domácí a hned z první šance otevřel skóre Josef Novák. Poté měl střelec prvního gólu ještě dvě obrovské šance, ovšem neuspěl. Na něj navázal i jeho bratr Jirka a Vojta Tesař. Zápas mohl být hotový již v 25. minutě. Nikdo by se nemohl divit, kdyby to bylo 6:0. Po neproměněných šancích domácích se začali osmělovat i hráči Nové Včelnice a ve 40. minutě po faulu Borzi pohrdli penaltou. Tomeček skvěle vychytal nestárnoucího Frantu Prause. A opět zafungovalo rčení nedáš - dostaneš. Do šatny zvyšoval na 2:0 Vojtěch Tesař.

 

Přestřelka ve druhé půli skončila lépe pro Peč

Ani v druhé půli si diváci na své nepřišli. Ani jednomu týmu nefungovala kombinace a domácí pokračovali v plejádě zahazování šancí a tak přišel trest. Z ojedinělé pološance se trefil fantasticky David Matějka, když z obrovského úhlu trefil dokonale - 2:1. Odpověď domácích přišla záhy. Bratrskou spolupráci zužitkoval Jirka Novák, když další z jeho úniků již proměnil - 3:1. Hráči Včelnice nesložil zbraně a znovu se vrátili do zápasu, když se Filipu Lukšovi otevřela obrana a ten si nikym neatakován došel pro jednoduchou branku - 3:2. Poslední slovo měl Jirka Novák, který individuální akcí de facto rozhodl zápas. Za zmíňku ještě stojí střela Pepy Nováka z poslední minuty zápasu, když z nějakých 60-ti metrů chtěl nachytat vyběhnuvšího brankáře. Střela bohužel skončila na břevně.

Autor: Josef Novák



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hráč): Dneska jsme s bráchou ze zápasu zbytečně udělali drama. Klukům jsme moc nepomohli a předháněli jsme se v zahazování šancí. Navíc to herně nešlo vůbec nikomu, moc jsme kazili. Tímto bych se chtěl ještě jednou našim věrným fanouškům omluvit za tak nekoukatelný fotbal. I přesto, že nám týden co týden dělá problém postavit jedenáct zdravých hráčů, chceme udržet druhou příčku.




Sestavy


FC Peč
J. Tomeček [-] - R. Pátek [-] - L. Popjak [-] , J. Novák [-] - J. Novák [-] , V. Tesař [-] , J. Lojka [-] , P. Borza [-] (75. M. Hlaváček [-] ) , D. Lovětínský [-] (46. L. Musil [-] ) , M. Novák [-] (87. D. Macháček [-] ) , D. Lovětinský [-]

TJ Nová Včelnice B
M. Blažek [-] - F. Lukš [-] - D. Matějka [-] , D. Tuček [-] - F. Praus [-] , L. Holec [-] , J. Matějka [-] , D. Brus [-] , M. Neubauer [-] , L. Němec [-] , M. Hornát [-]

ŽK: 37. D. Lovětínský , 66. L. Popjak - 72. J. Matějka , 78. M. Neubauer .
Hráči zápasu: J. Tomeček , D. Lovětínský .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - ŠŤASTNÝ Jiří, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích