3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky překvapení nedopustil


Branky


5. T. Glazer , 54. Z. Matas , 80. Z. Matas
12

Fotbalisté Dýšiny na domácím hřišti proti Liticím nezaváhali a po výhře 3:0 si udrželi vedení v tabulce před dotírajícím Smíchovem. V závěru se utkání vyhrotilo, o čemž svědčí hned tři červené karty, které musel sudí Levý udělit. Dvě si odnesli domácí hráči, jednu pak fotbalista Litic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre první půle určil rychlý gól Glazera

Dýšina svádí tvrdý souboj o postup se Smíchovem a doma s Liticemi si tak nemohla dovolit zaváhání. Domácí také vstoupili do utkání výborně a už v 5. minutě je poslal do vedení Tomáš Glazer. Hosté ale rozhodně nebyli nijak odevzdaní, v poli se silným soupeřem docela drželi krok a dokázali si i vytvořit několik šancí. Ty měla samozřejmě i v ofenzivě silný Dýšina, ovšem na skóre se už až do přestávky nic nezměnilo.

Druhá půle přinesla dva góly Matase a také hned tři červené karty

Po změně stran pokračoval podobný obraz hry. Domácí však v 54. minutě zase více uklidnil svou trefou Zdeněk Matas. Domácí si pak náskok hlídali a soupeře do ničeho většího nepouštěli. S blížícím se závěrem začaly na trávníku planout emoce, což bylo důsledkem několika ostřejších zákroků v předchozím průběhu hry. V 77. minutě tak byly po druhých žlutých kartách současně posláni do šaten domácí Špánek a hostující Kindl. Vzápětí přidal třetí gól Dýšiny Zdeněk Matas a ještě ve stejné minutě byl vyloučen za strčení do protihráče v přerušené hře jeho spoluhráč Kolář. To byla také poslední důležitá věc v celém utkání, které tak skončilo výsledkem 3:0 pro Dýšinu.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Z naší strany to byl docela slušný výkon. Bohužel nám tentokrát chyběli Kovařík s Kollrosem, což bylo v ofenzivě hodně poznat. Rozdílový hráč Glazer zařídil dva góly. Toho, kdyby neměli, tak věřím, že jsme tam uhráli slušný výsledek. Za stavu 1:0 jsme měli dvě ložené šance, které jsme bohužel neproměnili a ve druhém poločase domácí dvěma góly rozhodli. Výsledek 3:0 asi ani neodpovídá průběhu zápasu. Myslím, že jsme byli pro vedoucí tým tabulky docela rovnocenným soupeřem. Kaňkou byly samozřejmě ty tři červené. Na konci zápasu se to trochu vyhrotilo, protože to mladí rozhodčí moc nezvládli. Pustili tomu volný průběh, přitom kdyby to na začátku trochu ožlutili, tak by to bylo asi klidnější.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Špánek [-] , V. Muzika [-] , V. Totzauer [-] , J. Mužík [-] - J. Soroka [-] , T. Glazer [-] (87. R. Hrdina [-] ) - Z. Matas [-] - K. Soukup [-] (58. J. Pěč [-] ) , P. Kolář [-] , V. Nový [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Forman [-] , F. Vajskebr [-] , T. Voves [-] , J. Kanta [-] , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , P. Vacek [-] , T. Aschenbrenner [-] , J. Krejčí [-] , D. Blovský [-] (61. J. Tykvart [-] )

ŽK: 38. J. Fiala , 44. J. Soroka , 54. J. Špánek - 13. P. Vacek , 24. L. Kindl , 80. J. Tykvart . ČK: 77. J. Špánek , 80. P. Kolář - 77. L. Kindl .
Hráči zápasu: Z. Matas , T. Glazer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - KRŮS František, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Litice se v posledních kolech zase zvedly, ale myslím, že vedoucí Dýšina se na svém hřišti nenechá obrat o body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích