Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovaná o první místo pokračuje, Smíchov rozstřílel Druztovou


Branky


44. T. Roubal , 65. T. Roubal , 80. T. Roubal - 9. A. Zikmund , 19. D. Kroc , 30. J. Gruncl , 47. L. Rout , 60. B. Mičan , 70. J. Krčál , 72. J. Gruncl , 76. B. Mičan , 81. L. Rout
13

Dva nejlepší týmy městského přeboru si ve 22. kole s chutí zastřílely. Zatímco vedoucí Dýšina zvítězila 8:2 v Černicích, tak druhý Smíchov si přivezl výhru 9:3 z trávníku Druztové. Na lídra tabulky tak nadále ztrácí jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový náskok Smíchova snížil Roubal

Druztová potřebuje body v boji o záchranu, ale proti Smíchovu to měla velmi těžké. Hosté byli od začátku aktivnější a hrozili především po stranách. Skóre utkání otevřel už v 9. minutě Alexandr Zikmund. O deset minut později zamířil přesně Daniel Kroc, a když se trefil také Jakub Gruncl, vedli hosté po půlhodině hry už 3:0. Druztová to ovšem ještě nezabalila a krátce před přestávkou snížil na rozdíl dvou tref Tomáš Roubal.

Hosté navyšovali vedení, hattrick Roubala byl pro Druztovou málo

Po změně stran se ovšem žádné velké drama nekonalo. Případné domácí myšlenky na zvrat rozehnal hned po dvou minutách hry Ladislav Rout a po hodině hry zvýšil už na 1:5 Bohumír Mičan. Domácí následně korigovali z penalty, kterou proměnil Tomáš Roubal, ovšem Smíchovští odpověděli rychlými zásahy Jakuba Krčála, Jakuba Gruncla a Bohumíra Mičana – 2:8. Poté ještě domácí Tomáš Roubal zkompletoval hattrick, ovšem poslední slovo si vzali hráči Smíchova. K dvougólovým spoluhráčům Grunclovi a Mičanovi se přidal také Ladislav Rout. Druztová – Smíchov tedy 3:9.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Michal Bačkovský (hráč): Dobře nám vyšel začátek. V kabině jsme si řekli, že se budeme snažit hrát po stranách a cpát hodně balónů do vápna, což nám vyšlo. Docela brzy jsme dali dva góly a do 30. minuty vedli 3:0. Vytvářeli jsme si pěkné akce na jeden – dva doteky s centrem do šestnáctky. Před přestávkou jsme zbytečně obdrželi gól na 3:1, což mohlo naznačovat, že se zápas zdramatizuje. Hned ve 47. minutě jsme ale dali na 4:1 a v podstatě bylo rozhodnuto. Soupeř ještě korigoval z penalty, ale jinak jsme měli utkání pevně v rukách. Nebyl tam žádný moment, kdy by nás dokázali přehrát.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - O. Kosa [-] (46. L. Motyčák [-] ) , T. Linda [-] , J. Zeman [-] (65. Š. Bidzilja [-] ) , D. Roubal [-] , T. Roubal [-] , P. Ženíšek [-] (59. V. Němeček [-] ) , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - B. Mičan [-] , K. Fajfrlík [-] (52. D. Tobrman [-] ) , J. Gruncl [-] , D. Kroc [-] (46. J. Krčál [-] ) , A. Zikmund [-] , M. Bačkovský [-] (46. L. Rout [-] ) , J. Černý [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , P. Konopík [-]

ŽK: 77. P. Ježek .
Hráči zápasu: T. Roubal - J. Černý , B. Mičan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VOTRUBA Jiří, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

15. 5. 2019 18:50
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Hosté v Druztove potvrdí postavení v tabulce a vyhrají větším rozdílem

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů