Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si proti rezervě Rapidu s chutí zastřílel


Branky


11

Dobrou formu z posledních zápasů potvrdil celek Unionu. Ten deklasoval béčko Rapidu výsledkem 8:1. Domácí zápas rozhodli už v prvním poločase, který vyhráli 5:0. Rapid se dočkal čestného zásahu až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky bylo hotovo

Oba týmy na zápas těžko skládaly sestavy. Béčko Rapidu dokonce přijelo přesně s jedenácti fotbalisty. Domácí od začátku vsadili na nátlakový fotbal a tak se hrálo pod jejich taktovkou. Už v 9. minutě otevřel skóre Petr Filmak, který po nahrávce Kutného pohodlně zakončoval z malého vápna. Na druhý gól domácích se čekalo do 23. minuty. Filmak se tentokrát proměnil v nahrávače, když poslal balón do šestnáctky, kde ho po závaru doklepl do sítě Ondra Jakoubek – 2:0. Když se oba aktéři podepsali i pod další dvě gólové akce- ve 30. minutě zakončoval Petr Filmak a o dvě minuty později zase Ondra Jakoubek – vedl Union už 4:0 a bylo jasné, že body zůstanou doma. Ještě v první půli pak utekl po levé straně Kutný a jeho nabídku před bránou zužitkoval Adam Hořánek.

Union skóroval ještě třikrát, hosté se dočkali až v závěru

Po změně stran domácí trochu ubrali. Na další gól se tak čekalo až do 62. minuty, kdy skvěle hrající Filmak připravil pozici pro Pavla Šimanu. Hned o minutu později pak doklepl brankářem vyraženou střelu Petra Šimany do sítě Petr Kutný a bylo to 7:0 pro Union. V 75. minutě střídající Chudý udržel v šestnáctce míč proti několika protihráčům a nahrál Petrovi Filmakovi, jenž obešel brankáře Lišku a do prázdné brány zkompletoval hattrick. V závěru se čestného zásahu dočkali i hosté, na konečných 8:1 upravil Jiří Řežáb.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Karel Jakeš (trenér): Nesešli jsme se úplně ideálně, ale soupeř na tom byl ještě hůř, těžko slepil sestavu, přijel akorát v jedenácti a druhý poločas už hrál v deseti. Podle toho taky zápas vypadal, od začátku jsme byli jasně lepší, aktivně jsme napadali, nenechali hosty hrát a během půlhodiny bylo o výsledku rozhodnuto. Po přestávce to bylo horší, každý si chtěl dát gól, hra už za moc nestála.



Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] , T. Hájovský [-] , A. Sýkora [-] , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , P. Filmak [-] - A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (65. P. Chudý [-] ) -

SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - J. Řežáb [-] , J. Eliášek [-] , M. Boháč [-] , M. Novák [-] , L. Holý [-] , M. Matoušek [-] , J. Jelínek [-] , M. Špicl [-] , O. Baroch [-] , P. Baroch [-]

Hráči zápasu: O. Jakoubek , P. Filmak .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - TEOCHARIS Roman (N), KOVÁŘÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích