P. Hulina 39.
P. Vacek 65. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2019 17:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union se dostává do formy, tentokrát vyhrál v Liticích


Branky


39. P. Hulina , 65. P. Vacek (p.) - 12. P. Kutný , 58. P. Filmak , 75. J. Jindra , 90. A. Sýkora (p.)
10

Fotbalisté plzeňského Unionu sice odehráli celý druhý poločas zápasu v Liticích o deseti, přesto dokázali zvítězit 4:2 a v tabulce tak svému soupeři odskočili už na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločase neudrželi vedení, nedali penaltu a přišli o vyloučeného kapitána

Litice v poslední době brzdí marodka a ani proti Unionu nenastoupily v kompletním složení. Union se musel tentokrát obejít bez exligisty Hájovského, přesto začal dobře a ve 12. minutě se ujal vedení. Kotrč našel Petra Kutného, který z rohu velkého vápna parádně vymetl vzdálenější šibenici Tihlaříkovy brány. Poté se hrálo nahoru – dolů se šancemi na obou stranách. Ve 39. minutě s podařilo Liticím vyrovnat, hlavou se prosadil Patrik Hulina. Union si pak mohl vzít vedení rychle zpět, když se po faulu na Martina Hořánka kopala penalta, ovšem Kutný napálil pouze břevno. Krátce před přestávkou pak přišla pro hosty velká nepříjemnost. Za skluz na půlce uviděl druhou žlutou kartu právě kapitán Hořánek a Union tak musel kompletní druhý poločas dohrát o deseti.

Union dovedl i v deseti utkání k vítězství

Litice tedy vstoupily do druhého dějství v početní výhodě, ale rady si s ní úplně nevěděly. V 58. minutě se tak paradoxně radovali hosté. Po závaru před bránou posunul všudypřítomný Kutný míč na Petra Filmaka a ten mířil přesně. Domácím svitla naděje na body v 65. minutě, kdy jim byla odpískána penalta. Hosté reklamovali, že penaltový zákrok domácí fotbalista přifilmoval, ovšem to jim nic platné nebylo. Pavel Vacek z puntíku nezaváhal a vyrovnal – 2:2. Hráče Unionu však ani tento moment nezlomil a tak pokračovali v dobrém výkonu. V 75. minutě navíc unikl po levé straně Šimana a po jeho přihrávce strhl Jan Jindra vedení zpět na stranu Unionu. Domácí pak už museli zcela otevřít hru a hosté měli prostor pro rychlé brejky. V samotném závěru byl po jednom z nich faulován ve vápně Kutný a z nařízené penalty zpečetil výsledek na 2:4 Adam Sýkora.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Od začátku jsme byli lepší, dostali jsme se do vedení a měli i další šance. Soupeř ale zlobil a vyrovnal, navíc jsme na konci poločasu přišli o vyloučeného kapitána. Zdálo se, že nás čeká boj alespoň o ten bod, ale nakonec to bylo jinak. I v deseti jsme hráli skvěle, nezlomila nás ani přifilmovaná penalta, ze které domácí podruhé vyrovnali. Závěr zápasu patřil jednoznačně nám a zaslouženě jsme vyhráli. Perfektní výkon od celého týmu.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] (78. M. Duna [-] ) , L. Kindl [-] (23. J. Tykvart [-] ) , T. Voves [-] , D. Blovský [-] (63. P. Jareš [-] ) , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] , P. Hulina [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (78. D. Kalaš [-] ) - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (46. P. Filmak [-] ) , K. Kotrč [-] (71. M. Haase [-] ) -

ŽK: 79. P. Jareš - 11. M. Seidl , 31. M. Hořánek , 67. P. Filmak , 68. J. Jindra . ČK: 45. M. Hořánek .
Hráči zápasu: P. Kutný , A. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fencl Jakub - KŘÍŽ Lukáš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas. Litice využijí domácího prostředí a vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích