Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutný nasměroval hattrickem Union k výhře nad béčkem Černic


Branky


12

Plzeňský Union si v 17. kole městského přeboru poradil hladce s rezervou Černic, kterou porazil 5:1. Hattrickem se blýskl Petr Kutný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili třígólový náskok

Domácí fotbalisté začali aktivně a už v 5. minutě se jim podařilo skórovat. Rojík pasem za obranu našel nabíhajícího Karla Knafa, ten šel z úhlu, takže hostující brankář i obrana čekali spíše přihrávku před bránu. Knaf však místo toho vystřelil a zamířil nechytatelně pod břevno. Poté se dostali ke slovu i hosté, kteří ale spálili několik dobrých příležitostí a ve 22. minutě tak znovu udeřil Union. Prosadil se exligista v domácích službách Tomáš Hájovský, který se dostal k míči po rohu Pavla Šimany. Následně ukličkoval bránící hráče a prostřelil brankáře Tománka. Do poločasu se domácí radovali ještě jednou. Po jejich hezké kombinaci už mohl Jindra střílet. Místo toho ale ještě předložil balón Petrovi Kutnému a ten zakončoval do prázdné brány – 3:0.

Ani rychlé snížení už Union nezastavilo

Úvod druhé půle vyšel lépe hostům. Ti dokázali snížit na rozdíl dvou gólů po povedené kombinaci, kterou zakončil Zdeněk Hacker. Union se ale zaskočit nenechal a zase přebral otěže utkání do svých rukou. Po hodině hry tak jeho fotbalisté duel asi definitivně rozhodli. Střílený centr Kalaše si před bránou našel Petr Kutný a bylo to 4:1. Domácí už pak hru kontrolovali a v samotném závěru přidali i pátou trefu. Sýkora poslal oblouček za obranu, kam si naběhli hned tři fotbalisté Unionu. U míče byl jako první Petr Kutný, který obešel brankáře a završil hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Od začátku jsme byli lepší a dali rychlý gól, po něm jsme se ale až moc uklidnili a pustili soupeře do několika nebezpečných šancí. Všechny spálili sami, náš gólman neměl žádnou práci, jen jednou dobře vyběhl a odkopl před útočníkem. Přidali jsme další góly a zápas jsme kontrolovali. V úvodu druhé půle jsme zaspali a inkasovali, ale i dál jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , T. Hájovský [-] , P. Šimana [-] (70. P. Chudý [-] ) , A. Hořánek [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , P. Filmak [-] (60. Z. Chmelík [-] ) , J. Jindra [-] - K. Knaf [-] (46. D. Kalaš [-] ) -

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Král [-] , J. Davídek [-] , J. Vlk [-] , L. Táborský [-] , M. Mur [-] , Z. Hacker [-] , T. Engl [-] , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-] , O. Marušinec [-]

Hráči zápasu: P. Kutný .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - TRÁZNÍK Martin (N), NEDVĚD Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Union hraje dobře a béčko Černic porazí.